Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

2 Μαρτίου 2019

Η επιστήμη που μας κρύβουν [το υβριδικό τέρας Εξολοθρευτής]

Να λοιπόν που μπαίνουμε στο επόμενο βήμα του απόλυτου Νεοταξικού Εξολοθρευτή.
Το μόνο που δεν μπορεί να είναι γνωστό φυσικά είναι το πότε θα καταφέρουν οι πολεμικές πολυεθνικές να δημιουργήσουν ένα πραγματικά λειτουργικό μοντέλο. Αλλά μην ανησυχείτε όταν θα το καταφέρουν να είσαστε σίγουροι ότι θα το πάρετε είδηση ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ!
Κατ’ αρχάς σαν εισαγωγή μπορείτε να διαβάσετε τις παρακάτω αναρτήσεις:
22/11/2013 Εσείς μέχρι πού θα φτάνατε;
04/02/2017 Η επιστήμη που μας κρύβουν[Ρομποτικά υβρίδια]
01/04/2017 Η επιστήμη που μας κρύβουν (Γονίδια)
03/03/2018 Η επιστήμη που μας κρύβουν [Εξολοθρευτής]
28/09/2018 Η επιστήμη που μας κρύβουν [Εξολοθρευτής 1]
27/02/2019 Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς; [γενετικά πειράματα]
Ξεκινάμε λοιπόν.
Α] Το άρθρο «Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά DNA με οκτώ «γράμματα» του γενετικού αλφαβήτου» μας πληροφορεί ότι:
-την δεκαετία του 1980[;] δημιουργήθηκαν τα πρώτα «αφύσικα» γράμματα DNA.
-το 2014[;] εισήχθη ένα ζεύγος συνθετικών γραμμάτων μέσα σε ένα ζωντανό κύτταρο βακτηρίου, δημιουργώντας DNA με έξι «γράμματα».
-σήμερα[;] οι επιστήμονες πέτυχαν να δημιουργήσουν τέσσερα νέα τεχνητά αμινοξέα τα οποία ενσωμάτωσαν με επιτυχία στην αλυσίδα του DNA. Κατά την γνώμη μου έφτιαξαν περισσότερα, και αυτό αποκαλύπτεται από μία φράση που λέει ότι οι επιστήμονες προσπαθούν να παράγουν περισσότερα γράμματα.
-πέρυσι[;] ερευνητές της Microsoft και του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον αποθήκευσαν δεδομένα 200 megabytes [35 τραγούδια, βίντεο, κείμενα και άλλα αρχεία] σε μερικά μόνο μόρια DNA!!!
Αλήθεια τα είδατε πουθενά γραμμένα όλα αυτά όταν «επετεύχθησαν»;
Β] Το άρθρο «Κίνα: Πειραματόζωα μπορούν να βλέπουν και το αόρατο υπέρυθρο φως» μας πληροφορεί ότι οι Κινέζοι κατασκεύασαν νανοσωματίδια τα οποία ενσωματώθηκαν στα μάτια των πειραματόζωων και τα έκαναν ικανά να βλέπουν στο σκοτάδι.

Βγάλατε κανένα συμπέρασμα από όλα αυτά;
Εγώ έβγαλα μερικά και θα σας τα πω. Θα αναφέρω πρώτα τα «θετικά» και θα αφήσω στο τέλος τα πολύ-πολύ δυσάρεστα αρνητικά.
«ΘΕΤΙΚΑ»:
1] Η Microsoft θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα υβρίδιο εγκεφάλου, το οποίο θα έχει απίστευτες ικανότητες όσον αφορά την μνήμη αποθήκευσης δεδομένων, την ταχύτητα επεξεργασίας και τον όγκο της κατασκευής. Έτσι οι υπολογιστές θα γίνουν μικρότεροι, καλύτεροι, γρηγορότεροι και φθηνότεροι.
2] Η παραπάνω συσκευή θα μπορέσει να ανοίξει «νέους ορίζοντες» στην εξερεύνηση του διαστήματος από την ΝΑΣΑ.
3] Θα κατασκευαστούν πιο ευέλικτες/λειτουργικές συσκευές για την ιατρική.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
Εδώ χρησιμοποιούνται στοιχεία από τα κείμενα που σας ζήτησα να διαβάσετε στην αρχή της ανάρτησης.
1] Οι Αμερικανοί έχουν ήδη κατασκευάσει το πρώτο υβρίδιο εγκέφαλου και υπολογιστή που έμαθε να πετάει αεροπλάνο στον εξομοιωτή πτήσης. Το επόμενο στάδιο θα είναι να ενσωματωθεί αυτός ο «εγκέφαλος» σε ρομπότ ώστε να μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα στο πεδίο της μάχης. Σημειωτέον ότι γίνεται προσπάθεια για κατασκευή ρομπότ το οποίο θα «τρώει» χόρτα και ξύλα από το περιβάλλον για να τροφοδοτείται με ενέργεια. Πάντως μην ανησυχείτε. Το ρομπότ [οι επιστήμονες βεβαιώνουν σχίζοντας τα ιμάτιά τους] δεν πρόκειται να τρώει πτώματα, τα οποία είναι προφανές ότι θα βρίσκονται σε μεγαλύτερη ποσότητα από τα χόρτα στο πεδίο της μάχης.
2] Είναι γεγονός ότι όσο μεγαλύτερος είναι ο εγκέφαλος-υβρίδιο τόσο περισσότερες ικανότητες θα έχει. Έτσι, γίνεται [προφανώς εντατική] προσπάθεια να δημιουργηθούν/αναπτυχθούν ανθρώπινοι εγκέφαλοι σε ποντικούς. Αν επιτευχθεί αυτό [έστω και αν δεν επιτευχθεί αλλά ανακοινωθεί ψέματα ότι έγινε] ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα ενδιαφέρεται πλέον για το εάν ο ανθρώπινος εγκέφαλος που χρησιμοποιείται δημιουργήθηκε σε ποντικό ή πάρθηκε από άνθρωπο…
3] Αν προχωρήσει επιτυχώς η τεχνολογία των «γραμμάτων» του DNA θα υπάρξουν πιέσεις προς τους εργαζόμενους/σκλάβους να δεχθούν γενετική τροποποίηση για να πιάνουν δουλειά ή για να ασφαλίζονται ή ακόμα και για να αντέχουν να τρώνε χαμηλής ποιότητας ή επικίνδυνα τρόφιμα. Θα δημιουργηθούν έτσι υπερ-εργάτες και υπερ-καταναλωτές.
4] Φανατικοί άνθρωποι [ή απλά ηλίθιοι] θα δεχθούν για τα λεφτά ή για την δόξα να τροποποιηθούν ώστε να μην κουράζονται, να έχουν τεράστια δύναμη και αντοχή, να μην πονάνε, να θεραπεύονται εύκολα, να μην νοιώθουν φόβο, να μην έχουν ηθικές αναστολές και γενικά να μετατραπούν σε υπερστρατιώτες-σούπερμαν.
5] Ο στρατιωτικές πολυεθνικές θα καταφέρουν στο τέλος να παράγουν στο εργαστήριο το πιο πάνω είδος υπερστρατιώτη, ο οποίος θα έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός ρομπότ και όλα τα πλεονεκτήματα ενός ανθρώπου χωρίς κανένα μειονέκτημα όπως ανάγκη μηχανολογικής συντήρησης, ηθικές αναστολές, φόβο, ψυχολογικά προβλήματα, αναμνήσεις κλπ. Αφήστε που ο υπερστρατιώτης αυτός δεν θα είναι άνθρωπος αλλά «περιουσιακό στοιχείο» της εταιρείας.
Όλα αυτά τα καλά μας περιμένουν προφανώς στο απώτερο μέλλον.
Και προφανώς κανένας δεν θα θυμάται τότε ότι κάποιος «μανιώδης με τις θεωρίες συνομωσίας» τα έλεγε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου