Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

24 Σεπτεμβρίου 2015

Τιμιότητες...

Ή βάζοντας τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα.
Τόσα χρόνια ευρωπαίοι, ΜΜΕ και η τοπική ολιγαρχία προπαγανδίζουν ΑΓΡΙΑ για τους καλούς και τίμιους ευρωπαίους που θα μας σώσουν από την κατάντια μας σαν κακούς και απατεώνες Έλληνες.
Οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι πλέον ότι η «φοροδιαφυγή» μερικών ευρώ, σε μια αγορά χωρίς απόδειξη, φταίει εξ ίσου (αν όχι περισσότερο) με τις τεράστιες κομπίνες στο χρηματιστήριο, τις στρατιωτικές μίζες, τις κλεψιές των πολιτικών και των πολιτικών παραγόντων και την φοροδιαφυγή των πολυεθνικών.
Αλλά να ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο και ήθος των «φίλων και συμμάχων μας».
Οι Γερμανοί, αυτοί οι τίμιοι και εργατικοί, αυτοί που είναι οικονομική δύναμη, αποδεικνύονται απατεώνες του χειρότερου είδους. Η Φολκςβάγκεν έκανε απάτη παγκόσμιου επιπέδου χρησιμοποιώντας λογισμικό-απατεώνα για τα καυσαέρια των αυτοκινήτων της. Μιλάμε για 11 εκατομμύρια αυτοκίνητα.
Άλλο ένα μαργαριτάρι στον κατάλογο της γερμανικής ηθικής, το οποίο ΦΥΣΙΚΑ θα περάσει στα ψιλά των ειδήσεων του Ελλαντιστάν μην τυχόν και ξυπνήσουν τα κορόιδα.
Κλείνοντας παραθέτω έναν πρόχειρο κατάλογο γερμανικής τιμιότητας στην Ελλάδα:
-HDW: Μέσω των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, τα οποία αγόρασε για ένα κομμάτι ψωμί, έφαγε δισεκατομμύρια από τον ελληνικό στρατό.
-Siemens: φοροδιαφυγή, υπερ-κοστολόγηση έργων και δωροδοκίες.
-Hochtief: χρωστάει κάπου ένα δις σε παρακράτηση ΦΠΑ και σε μη πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών κατά την διάρκεια της κατασκευής του αεροδρομίου στα Σπάτα.
-Bayer ΑG: τα τελευταία 40 χρόνια μας έκλεψε, με υπερτιμολογήσεις στα νοσοκομειακά υλικά, κάπου τριάντα δισεκατομμύρια ευρώ.
-Thyssen Krupp: μας πούλησε για 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια ένα υποβρύχιο που γέρνει και είναι άχρηστο.
-OPEL, BMW, Mercedes: φοροδιαφυγή 600 εκατομμύριων.
-Μann: δωροδοκίες και κομπίνες δισεκατομμυρίων για προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού σε ΟΣΕ και ΔΕΗ.
-ΟΤΕ: αγοράσαμε πανάκριβα απαρχαιωμένο εξοπλισμό και έπειτα τον ξεπουλήσαμε στους γερμανούς.
-Kraus Mafai: της πληρώσαμε σε διπλάσια τιμή τα άρματα μάχης Leopard, ενώ δώσαμε δισεκατομμύρια για προμήθειες και συνεχείς άχρηστες αναβαθμίσεις.
-Miele: υπερτιμολογήσεις και χρήση ύποπτων ανταγωνιστικών πρακτικών.
-Bosch: οικονομικές ατασθαλίες παντός είδους.
Προφανώς θα υπάρχουν και άλλα τέτοια διαμάντια γερμανική ηθικής, αλλά ποιος νοιάζεται.
Σημασία έχει ότι οι Έλληνες είμαστε τεμπέληδες και φοροφυγάδες.