Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

30 Αυγούστου 2010

Το νέο μικρότερο ανέκδοτο

Το μάθατε το νέο μικρότερο ανέκδοτο;

«Το ΠΑΣΟΚ ενδιαφέρεται για την Παιδεία».

Για να μην διαμαρτυρηθούν οι πασοκτζήδες να τονίσω ότι το ανέκδοτο ισχύει για όποιο κώμα (όχι κόμμα όπως θα έπρεπε) κυβερνάει. Απλώς μετά τις εκλογές αλλάξτε το όνομα στο ανέκδοτο.

Σε δύο (αν δεν κάνω λάθος) μέρες ανοίγουν τα σχολεία. Αλλά η κυρία Διαμαντοπούλου δεν έχει υπογράψει ΑΚΟΜΑ τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών. Δεν έχει υπογράψει ούτε καν αυτές των διευθυντών στα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.

Αυτό σημαίνει ένα μεγάλο αλαλούμ στην λειτουργία της Παιδείας (όσης έχει απομείνει).

Αυτό βέβαια δεν είναι πρόβλημα για την κυρία Διαμαντοπούλου. Το όνειρο της ζωής της είναι να καθιερώσει τα αγγλικά σαν κύρια γλώσσα στα σχολεία (ελληνικά τα παιδιά έτσι κι αλλiώς δεν μιλάνε πια). Και αφού τα ιδιωτικά φροντιστήρια ξένων γλωσσών λειτουργούν κανονικά και οι ελληνόπαιδες μπορούν να συνεχίσουν να μαθαίνουν ξένες γλώσσες πριν καλά καλά μάθουν να μιλάνε την δικιά τους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Όσοι έχουν πρόβλημα θα είναι κάτι ελληνολάγνοι, φασίστες και εθνικιστές σαν και μένα.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ του καθάρματος.