Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

4 Σεπτεμβρίου 2014

Πόσο ηλίθιους μας θεωρούν;

Στην μεγάλη κομπίνα της 11ης Σεπτεμβρίου, οι Αμερικάνοι έπεισαν όλο τον κόσμο ότι μια ομάδα φανατικών κατάφερε με μερικά εικονικά μαθήματα πτήσης, να κυβερνήσει τα τεράστια Μπόινγκ και να τα κατευθύνει ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ στον στόχο.
Υπάρχουν απίστευτες λεπτομέρειες στο παραμύθι, όπως αυτό το τερατώδες ψέμα ότι μέσα στα συντρίμμια των Πύργων βρέθηκε ανέπαφο το διαβατήριο ενός αεροπειρατή!!!
Φανταστείτε: άνθρωποι, γραφεία, υπολογιστές, τηλέφωνα κλπ μετετράπησαν σ λεπτή σκόνη, αλλά το διαβατήριο επέζησε «χωρίς γρατζουνιά» από την σύγκρουση, την έκρηξη που ακολούθησε, την φωτιά που μαινόταν για ώρα και τελικά και από την κατάρρευση! Και από πάνω το ανακάλυψαν κιόλας μέσα στα εκατομμύρια τόνους των συντριμμιών! Αυτό αξίζει πραγματικά το Νόμπελ Επιστημονικής Φαντασίας.
Παραβλέποντας τις δεκάδες στοιχεία που δείχνουν πως όσοι πιστεύουν ότι επρόκειτο για τρομοκρατικό χτύπημα είναι το λιγότερο εύπιστοι, έρχομαι στο κυρίως θέμα μου: το πόσο ηλίθιους μας θεωρούν σήμερα.
Ο λόγος; Από το αεροδρόμιο της Τρίπολης οι ισλαμιστές έκλεψαν έντεκα ολόκληρα αεροσκάφη! Λες και ήταν ποδήλατα!
Πως στα κομμάτια οι ανεκπαίδευτοι ισλαμιστές έκλεψαν τόσα αεροπλάνα; Και έστω που βρήκαν τόσους πιλότους;  Και πως σηκώθηκαν τόσα αεροπλάνα χωρίς προσωπικό εδάφους που έπρεπε να τα ελέγξει και να τα γεμίσει καύσιμα; Και πως τα πέταξαν χωρίς να πάρουν είδηση τα ραντάρ στις γύρω χώρες, εξ ορισμού υπό αμερικανική ή ευρωπαϊκή κατοχή;
Και τελικά ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΟΤΣΑΝΟ-ΕΙΔΗΣΕΩΝ πως κατάφεραν να τα κρύψουν; Προφανώς χρειάζονται ολόκληρο αεροδρόμιο για κάτι τέτοιο.
Και οι δορυφόροι των Αμερικανών δεν πήραν είδηση, και η ΣΙΑ δεν πήρε είδηση, και οι Εβραίοι δεν πήραν είδηση και όλοι μαζί ούτε μπορούν να φανταστούν που μπορεί να βρίσκονται τόσα Μπόινγκ λες και πρόκειται για κασόνια με μπίρες που τα κρύβεις στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου.
Και έτσι η ΣΙΑ και λοιποί έχουν στην διάθεσή τους έντεκα δικαιολογίες για να χτυπήσουν με πυραύλους οπουδήποτε στον κόσμο και να τα ρίξουν στους τζιχαντιστές που δεν ξέρουν ούτε το βρακί τους να δέσουν χωρίς βοήθεια από την Δύση.
Και καλά αυτοί. Εσείς πόσο ΗΛΙΘΙΟΥΣ θεωρείτε τους εαυτούς σας για να πιστεύετε τέτοιες κοτσάνες;