Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

28 Ιανουαρίου 2018

Η πλέρια δημοκρατία στην πιο αγνή της έκφανση

Διάβασα ότι ο Νίκος Παππάς [αφού δεν είχε να κάνει κάποια δουλειά στο Ελλαδιστάν] πήγε και στην Πολωνία για να επισκεφτεί το Άουσβιτς. μετά συγκινημένος με τις σφαγές των ναζί [ως γνωστόν οι κομμουνιστές δεν κάνουν τέτοια πράγματα] αποφάσισε να δείξει την αγνή, διεθνιστική ιδεολογία του με μία ανάρτηση στο Τουίτερ: «Καμία ανοχή σε αυτούς που έχουν την σβάστικα στο μπράτσο, στο μυαλό ή στην γλώσσα» έγραψε συγκινημένη η υπουργάρα μας!
Τώρα αν αναρωτιέστε [αν βέβαια αναρωτιέται κανείς] με ποιόν τρόπο θα προσδιορίζεται «ποιος είναι ναζί στο μυαλό και στην γλώσσα» είναι απλό:
Όποιος διαμαρτύρεται για τα δημοκρατικά πεπραγμένα του Σύριζα [και κάθε κόμματος που ψηφίζουν οι υπήκοοι] δεν μπορεί παρά να είναι ναζί, φασίστας και εχθρός της ανθρωπότητας και της δημοκρατίας.
Και εγώ που λέω ότι η δήλωση του υπουργού «είναι η φασιστική έκφανση της νεοταξικής κομουνιστικής ιδεολογίας», επειδή ανησυχώ για την προσπάθεια να μετατραπεί ακόμα και η σκέψη σε έγκλημα, δεν μπορεί παρά να είμαι ναζί και φασίστας.
Πλέριους δημοκρατικούς χαιρετισμούς...