Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

27 Ιουνίου 2009

Κράτος δικαίου

Ένας άντρας, από την Μεγάλη Βρετανία, «έβγαλε» 13 από τα δόντια του με τανάλια επειδή δεν έβρισκε οδοντίατρο που να δέχεται κρατική ασφάλιση αφού δεν είχε χρήματα να πάει σε ιδιώτη.
Ο πρώην στρατιώτης, κύριος Ian Boynton, προσπάθησε να βρει οδοντίατρο που να δέχεται κρατική ασφάλιση αλλά κανείς δεν τον δεχόταν.
Ο 42-χρονος άντρας δεν είχε αρκετά χρήματα για να επισκεφθεί ιδιώτη οδοντίατρο και έτσι χρησιμοποιώντας μια τανάλια έβγαλε όλα τα δόντια που τον πονούσαν!
«Πήγα σε 30 οδοντίατρους και κανείς δεν δέχτηκε την ασφάλιση μου. Άρχισα να πονάω πολύ και έπρεπε να κάνω κάτι δραστικό. Χρησιμοποίησα την τανάλια για να το βγάλω και το πέτυχα,» είπε ο κύριος Ian Boynton.
Τα τελευταία δυο χρόνια «έβγαλε» 13 δόντια μόνος του ενώ του έχουν απομείνει μόνο δυο γερά στην άνω γνάθο!
«Χρειάζομαι οπωσδήποτε ένα οδοντίατρο αφού πρέπει να βάλω μασέλα για να μπορώ να τρώω,» ανέφερε ο κύριος Ian Boynton που τελικά βρήκε ένα οδοντίατρο που να δέχεται την δημόσια ασφάλιση του!