Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

26 Φεβρουαρίου 2017

Επικίνδυνα σκευάσματα;

Δείτε τι ανακάλυψα μέσα στο μπουκάλι ενός σκευάσματος για πλύσιμο των βλεννογόνων της μύτης. Δείτε επίσης τρεις τρόπους για να κάνετε μόνοι σας ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ καθαρισμό της μύτης όταν έχετε κρυολογήσει.

Σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους

Το ξέρατε ότι στα φωτοτυπικά μηχανήματα (τα παλιότερα τουλάχιστον) το πρόγραμμα κρατούσε αντίγραφο της φωτοτυπίας σας σε σκληρό δίσκο;
Προφανώς ΔΕΝ το ξέρατε, αλλά το θέμα είναι αλλού.
Με κάποιον τρόπο, από κάποιο παλιό μηχάνημα, ανακτήθηκε ένα πολυσέλιδο έγγραφο, από το οποίο δυστυχώς λείπει το τέλος.
Για το κείμενο αυτό είχα κάνει παλαιότερα την ανάρτηση «Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ 14», όπου μπορείτε να διαβάσετε μερικές λεπτομέρειες για αυτό και να κατεβάσετε το αγγλικό κείμενο.
Στο διαδίκτυο έχουν γίνει αρκετές αναφορές και μερικοί έχουν αναρτήσει κομμάτια μεταφρασμένα.
Τώρα από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε μεταφρασμένο στα ελληνικά ολόκληρο το κείμενο του «Σιωπηλά όπλα για ήσυχους πολέμους». 
Το κείμενο είναι έργο μίας απίστευτα διαβολικής, λαμπρότατης και οξύτατης διάνοιας.
Το νέο αυτό νεοταξικό όπλο δεν πυροβολεί σφαίρες αλλά ψυχολογικές καταστάσεις (!!!!). Διαβάστε πως από τον απλό γνωστό «νόμο του Ωμ» (σας τον έμαθαν στο σχολείο) μπορούν οι διάφοροι οικονομικοί «παράγοντες» να βγάζουν συμπεράσματα για τις οικονομικές κινήσεις, τις συνέπειες και τις αντιδράσεις σε ολόκληρα κράτη (!!!!!) και πολλά άλλα ενδιαφέροντα για το πως θα εκπαιδεύονται οι άνθρωποι να είναι πειθήνια όργανα του συστήματος.
Θα μπορείτε πια να πείτε ότι «τώρα τα είδατε όλα»…

Γνωμικά

Σοφός δεν είναι εκείνος που έχει πολλές γνώσεις, αλλά εκείνος που έχει λίγες αδυναμίες.

Έχετε προσέξει ότι το εκπαιδευτικό σύστημα βγάζει «ανειδίκευτους μορφωμένους»;
Έχετε προσέξει ότι ένας μορφωμένος επιστήμονας δεν ξέρει (αλλά και φοβάται) να αλλάξει μία λάμπα στο πορτατίφ;
Έχετε προσέξει ότι πάντα απαιτείται ένας «ειδικός» ακόμα και για τα απλούστερα πράγματα;
Έχετε προσέξει ότι είσαστε «ειδικοί» αρκεί να πάρετε ένα επίσημο χαρτί, έστω και αν δεν ξέρετε να κάνετε μία διαίρεση;
Έχετε προσέξει ότι υπάρχει ένας κατακλυσμός νόμων και διατάξεων που απαιτούν «ειδικούς» και άδειες για κάθε περίπτωση;
Έχετε προσέξει ότι όλα αυτά ακρωτηριάζουν και αποθαρρύνουν την ανθρώπινη δημιουργικότητα;
Έχετε προσέξει ότι από την στιγμή που γεννιέστε σας τοποθετούν πάνω σε ένα βάθρο μεγαλειότητας;
Έχετε προσέξει ότι μόνιμα σας εκπαιδεύουν έτσι ώστε να είσαστε ονειροπαρμένοι, εγωπαθείς, αδρανείς και άπληστοι;
Έχετε προσέξει ότι θέλετε να έχετε τα πάντα και να απολαμβάνετε τα πάντα μόνο και μόνο «γιατί είσαστε εσείς»;
Έχετε προσέξει πόσες επίκτητες ανάγκες σας έχουν δημιουργήσει;
Έχετε προσέξει πόσο απελπισμένα χρειάζεστε τους «ειδικούς» και τα προϊόντα τους για να σας καλύψουν την οποιαδήποτε υλική, σωματική, συναισθηματική ή ψυχική ανάγκη σας;
Τελικά έχετε προσέξει το γεγονός ότι για όλα εσείς έχετε ΠΑΝΤΑ δίκιο και ότι για όλα φταίνε ΠΑΝΤΑ οι άλλοι και ΠΟΤΕ εσείς;
ΤΕΛΙΚΑ, ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;
Αν όχι αρχίστε να προσέχετε κάτι, οτιδήποτε, τώρα!
Έτσι ίσως να ανακαλύψετε το μονοπάτι που οδηγεί στην σοφία. Το αν θα το ακολουθήσετε όμως είναι άλλο θέμα.

Μέτρον πολιτισμού

Κάπου 4,4 δις δολάρια χρειάζεται ο ΟΗΕ για να ταΐσει 20 εκατομμύρια ανθρώπους που κινδυνεύουν να πεθάνουν από πείνα. Δηλαδή 0,6 δολάρια για κάθε έναν. Φυσικά το ότι πεινάνε ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολείται με τον λόγο για τον οποίο πεινάνε.
Την ίδια στιγμή:
Τα κέρδη της αγοράς ντρον (αυτού του νέου και ζωτικά απαραίτητου για την επιβίωση γκάτζετ του μοντέρνου ανθρώπου) έφτασαν μέχρι στιγμής (για το 2017) τα 6 δις δολάρια.
Τα κέρδη από το ΔΗΘΕΝ παράνομο δουλεμπόριο αγγίζουν τα 150 δις δολάρια τον χρόνο. Στην τόσο πολιτισμένη, φιλάνθρωπη, ευαίσθητη και δημοκρατική ΕΕ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάθε σκλάβα του σεξ αποφέρει περίπου 34.800 δολάρια τον χρόνο.
Προσθέστε τα κέρδη από το εμπόριο όπλων.
Προσθέστε τα κέρδη από το λαθρεμπόριο των ναρκωτικών.
Προσθέστε τα κέρδη από τα χρηματιστήρια.
Προσθέστε τα κέρδη από τα τρόφιμα, τα φάρμακα και τα είδη πρώτης ανάγκης.
Προσθέστε κάθε είδους κέρδη για τα εκατοντάδες είδη άχρηστων και περιττών οικιακών συσκευών.
Τότε θα έχετε το μέτρο αυτού του υπέροχου, ανθρωπιστικού πολιτισμού του οποίου έχουμε την τεράστια τιμή να είμαστε μέλη.

Ψυχολογική μόλυνση και Αντίχριστος

Το περιοδικό PLoS One, δημοσίευσε άρθρο για μία μελέτη που έκαναν στο Πανεπιστημίου της Βιέννης. Η μελέτη αφορούσε ανθρώπους που είχαν σκύλο για πολλά χρόνια.
Το συμπέρασμα ήταν ότι οι σκύλοι μπορούσαν να «μολύνουν» ψυχολογικά τα αφεντικά τους ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
Ένας άνθρωπος μπορούσε (εκτός από την ηρεμία του) να μεταδώσει την επιθετικότητα, την νευρικότητα και όλες τις άλλες αρνητικές ψυχολογικές καταστάσεις του στον σκύλο του.
Τώρα ΙΣΩΣ να μπορέσετε να αντιληφθείτε τον λόγο για τον οποίον αυξάνουν συνεχώς τα κρούσματα επιθέσεων σκύλων σε ανθρώπους.
Η ΗΛΙΘΙΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΜΟΔΑ του να προτιμάς ζώα για παρέα αντί για ανθρώπους, αυξάνει υπερβολικά τον αριθμό των σκυλιών.
Και αυτά με την σειρά τους γίνονται αντιπαθητικά, νευρικά, φοβισμένα, επιθετικά, κλπ, αφού μολύνονται με όλες αυτές τις θαυμάσιες και αποκλειστικά ανθρώπινες ψυχολογικές διαστροφές, οι οποίες τόσο πολύ εξυπηρετούν το Παγκόσμιο Σύστημα και για αυτόν τον λόγο καλλιεργούνται συνεχώς και εντατικά.
Βέβαια για να το καταλάβετε αυτό θα πρέπει να παραδεχθείτε ότι είσαστε άνθρωποι νευρικοί, επιθετικοί, αντιπαθητικοί κλπ, κλπ, κλπ.
Αλλά ποιος είναι τόσο θαρραλέος ώστε να παραδεχθεί ότι είναι ελαττωματικός;
Όλοι έχετε μεγαλώσει με την ιδέα ότι όντας το κέντρο του σύμπαντος, έχετε ΠΑΝΤΑ δίκιο και είσαστε ΠΑΝΤΑ σωστοί.
Ο Αντίχριστος είναι ΕΔΩ και είναι ΤΩΡΑ.

Συντηρητικός ή προοδευτικός;

Συνήθως υπάρχουν δύο μεγάλες ομάδες ανθρώπων: οι συντηρητικοί και οι προοδευτικοί ή μάλλον οι «προοδευτικοί». Έχουν πάντοτε αντίθετες κοσμοθεωρίες και αντιδρούν πάντοτε διαφορετικά σε όλα τα θέματα. Παρά το γεγονός ότι γενικά οι συντηρητικοί κατατάσσονται στους «δεξιούς» και κακούς που έχουν ΠΑΝΤΑ άδικο, ενώ οι προοδευτικοί στους «δημοκράτες» και επομένως καλούς που έχουν ΠΑΝΤΑ δίκιο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Το να είσαι συντηρητικός δεν σημαίνει ότι είσαι κακός εξ ορισμού, και το να είσαι «προοδευτικός» δεν σημαίνει ότι είσαι και δημοκράτης. Ειδικά όταν γίνεσαι «σκυλί μαύρο» με όσους δεν αποδέχονται τις όποιες «προοδευτικές» και «δημοκρατικές» αλλαγές, οι οποίες γίνονται συνήθως με το ζόρι. Ορίστε μερικά παραδείγματα:
-Ο συντηρητικός που δεν του αρέσουν τα όπλα δεν θα αγοράσει ποτέ ένα όπλο. Ο προοδευτικός που δεν του αρέσουν τα όπλα θα ζητήσει την απαγόρευση των όπλων.
-Ο συντηρητικός που είναι χορτοφάγος δεν θα φάει ποτέ κρέας. Ο προοδευτικός που είναι χορτοφάγος θα ζητήσει απαγόρευση των προϊόντων κρέατος.
-Ο συντηρητικός σε μία απειλή θα σκεφτεί πώς να αντιμετωπίσει τον εχθρό του. Ο προοδευτικός θα σκεφτεί πως θα παραδοθεί για να μην χαλάσει την πολιτισμένη εικόνα του και να μην προσβάλλει τον επιτιθέμενο (αρκεί αυτός να μην είναι χριστιανός ή να αγαπάει την πατρίδα του).
-Ο συντηρητικός που δεν του αρέσουν οι γκέι και λοιποί, θα αδιαφορήσει για αυτούς και θα τους αποφύγει. Ο προοδευτικός θα τους αποδεχθεί πλήρως και θα επιτεθεί άγρια σε οποιονδήποτε δεν τους αποδέχεται.
-Ο συντηρητικός που θα διαβάσει αυτό το κείμενο δεν θα αντιδράσει. Ο προοδευτικός θα προσβληθεί.
Ο διαχωρισμός σε συντηρητικούς-προοδευτικούς, σε καλούς-κακούς, σε αποδεκτούς-απαράδεκτους, κλπ, είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία επικράτησης της Νέας Τάξης. Η οποία αφού ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, σου δημιουργεί το σημερινό πρόβλημα για να την αποδεχθείς.
Ένα πρώτο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι (συνήθως μουσουλμάνοι) λαθρομετανάστες. Οι «προοδευτικοί» (οι οποίοι εκ των πραγμάτων είναι καλοί και δημοκράτες) αποδέχονται ασυζητητί την ύπαρξη των λαθρομεταναστών και θέλουν να τους παρέχουν σχολεία και τεμένη «γιατί έχουν το ανθρώπινο δικαίωμα». ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΝ ότι στην Ευρώπη όπου υπάρχουν ήδη πάνω από δύο γενιές μουσουλμάνων, μεγαλωμένων με την ευρωπαϊκή θρησκευτική ανοχή, αυτοί ακριβώς οι μουσουλμάνοι αποτελούν «θερμοκήπιο τρομοκρατών», αδιαφορώντας κατάφωρα για κάθε είδους ανθρώπινο δικαίωμα. Δεν λέω ότι πρέπει να εκτελούμε τους λαθρομετανάστες που έρχονται ή να τους πνίγουμε στην θάλασσα (όπως θα έκαναν οι «πολιτισμένοι» ευρωπαίοι αν βρίσκονταν στην δική μας γεωγραφική θέση), αλλά το «μπάτε σκύλοι αλέστε» δεν είναι και η καλύτερη πολιτική αντιμετώπισης του προβλήματος.
Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι «γκέι και λοιποί». Εδώ και χρόνια υπάρχει μία επιθετικότατη παγκόσμια πολιτική δράση για την κοινωνική αποδοχή ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ του «τρίτου φύλου». Αν αντιδράσεις είσαι φασίστας, ομοφοβικός και κινδυνεύεις να πας και φυλακή από πάνω. Σε τι διαφέρει η «πολιτισμένη» ΕΕ σε αυτόν τον τομέα με την φανατική πολιτική της κατά των «φυσιολογικών» από τις μουσουλμανικές χώρες με την φανατική πολιτική τους κατά των ομοφυλοφίλων; Διαφέρουν μόνο ως προς το ποιόν καταπιέζουν.
Ένα τρίτο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι «αναρχικοί». Η δήθεν δημοκρατική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και οι προηγούμενες δήθεν δημοκρατικές κυβερνήσεις, χαϊδεύουν εδώ και χρόνια τους δήθεν αναρχικούς. Έτσι δεν έχει υπάρξει κάποια καταδίκη για κάποια από τις δεκάδες καταστροφές και εμπρησμούς -ακόμα και θανάτους- που τόσα χρόνια συμβαίνουν στην δήθεν ευνομούμενη Αθήνα. Όμως το δήθεν δίκαιο και αδέκαστο δικαστικό σύστημα είναι απόλυτα βέβαιο για την ενοχή του καλόγερου που πέταξε την μολότωφ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ; Το περίφημο τηλέφωνο που «τράβηξε» την φωτογραφία θα μπορούσε κάλλιστα να τραβάει βίντεο, που πουλάει και περισσότερο! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Έτσι ο καλόγερος καταδικάστηκε σε είκοσι χρόνια φυλακή! Αν σκότωνε με καραμπίνα έναν αστυνομικό θα έτρωγε το πολύ καμιά δεκαριά χρόνια. Αν έκανε ληστεία σε τράπεζα με καλάσνικοφ θα έτρωγε πέντε-έξι. Αν βίαζε κανένα οκτάχρονο θα έτρωγε δύο ή τρία. Αν έδερνε και λήστευε κάποιον ανυπεράσπιστο γέρο ίσως και να τον άφηναν ελεύθερο. Αλλά αφού έκανε το σφάλμα να εναντιωθεί στην «δημοκρατία» μας, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή ανήκει σε έναν χώρο που δεν του αρέσει ούτε η σημερινή «δημοκρατία» αλλά ούτε και οι γκέι πρέπει να εξαφανιστεί. Θα τον κλείσουν μέσα και δεν θα πάρει ούτε άδεια, όπως συμβαίνει με τόσα καθάρματα του ποινικού δικαίου που έχουν μετατρέψει τις φυλακές σε ξενοδοχεία.
Σταματάω εδώ γιατί από χαρακτηριστικά παραδείγματα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ.
Λογική, ισότητα, δημοκρατία και δικαιοσύνη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.