Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

28 Απριλίου 2016

Γνωμικά

Να είστε προσεκτικοί με το περιβάλλον που θα επιλέξετε να ζήσετε, επειδή θα γίνετε σαν και αυτό. Να είσαστε προσεκτικοί με τους φίλους που θα επιλέξετε γιατί θα γίνετε σαν και αυτούς.

Ρίξετε μία ειλικρινή ματιά γύρω σας. Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Μέσα σε άσχημες πόλεις, ζείτε μέσα σε άσχημα διαμερίσματα και δουλεύετε σε άσχημες δουλειές. Κυκλοφοράτε σε άσχημους δρόμους.
Οι άνθρωποι γύρω σας είναι κακάσχημοι. Άλλοι είναι πλαδαροί, άλλοι παχύσαρκοι, άλλοι παραμορφωμένοι και άρρωστοι. Όσοι δεν είναι σε αυτήν την κατηγορία φροντίζουν να παραμορφώνουν το σώμα τους με σκουλαρίκια, καρφιά, τατουάζ, κακάσχημα κουρέματα και απίστευτα κακόγουστα ρούχα.
Παντού υπάρχει νευρικότητα, άγχος και φόβος.
Τελικά το μόνο όμορφο που υπάρχει στην ζωή σας είναι το πανάκριβο 4G κινητό σας, για να κάνετε like στα «κοινωνικά δίκτυα» και να νομίζετε ότι έτσι περνάτε καλά.
Η όλη διαδικασία είναι αυτοτροφοδοτούμενη και είναι ΦΥΣΙΚΟ ότι θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.
Το ΑΦΥΣΙΚΟ είναι που εσείς δεν το έχετε πάρει είδηση, αν και κατά κάποιον τρόπο και αυτό ΦΥΣΙΚΟ είναι. Το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΓΩ σας κρατάει βαθιά κοιμισμένους και ανίκανους να αντιληφθείτε την πραγματικότητα.