Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

1 Νοεμβρίου 2017

Δηλαδή οι ευρωπαίοι ΔΕΝ είναι τίμιοι;

-Τρελές αγελάδες στην Αγγλία. Αναρωτιέμαι ποια κορόιδα τις έφαγαν, γιατί αποκλείεται να πέταξαν τόσες χιλιάδες αγελάδες.
-Μολυσμένα αυγά στην Ολλανδία. Και πάλι αναρωτιέμαι ποια κορόιδα τα έφαγαν…
-Στα πολυκαταστήματα, συγνώμη σούπερ μάρκετ ήθελα να πω, της Αγγλίας έτρωγαν «ληγμένα» κοτόπουλα. Άλλαζαν τις παλιές ταμπέλες με άλλες νεότερες.
-Η Μέρκελ χρηματοδοτεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ την ΔΗΜΟΣΙΑ γερμανική αεροπορική εταιρεία.
-Καλά κρατάει το σκάνδαλο με τις γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες που πείραζαν τα στοιχεία των καυσαερίων στα αυτοκίνητά τους.
-Έχουν ξεχαστεί πιά τα λαδώματα των γερμανικών εταιρειών σε έλληνες αξιωματούχους (Ζίμενς, ΟΤΕ, υποβρύχια κλπ).

Κύριος είδε τι άλλο μου έχει ξεφύγει αφού η μόνη μου ενημέρωση είναι μία «επί τροχάδην» (συγνώμη γρήγορη ήθελα να πω) ματιά στους τίτλους του διαδικτύου.
Και μία φρικτή σκέψη περνάει από το μυαλό μου:
Δηλαδή οι ευρωπαίοι ΔΕΝ είναι τίμιοι; Δηλαδή ήρθαν κομπιναδόροι και μας κατηγορούν ότι είμαστε διεφθαρμένοι και πρέπει να μας σώσουν με το ζόρι;
Έχει γούστο να ΜΗΝ είναι και δουλευταράδες…