Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

14 Ιουλίου 2018

Μακεδονία: μία απόδειξη παγκόσμιας συνομωσίας

Ότι και να λέτε, ότι και να κάνετε, ότι και να νομίζετε αυτά που συμβαίνουν σήμερα έχουν προγραμματιστεί δεκαετίες πριν.
Όχι δεν είναι άλλη μία θεωρίας συνομωσίας όπως ΒΟΛΕΥΕΙ να ονομάζονται κάτι τέτοια. Πρόκειται για ξεκάθαρη και απτή απόδειξη.
Στο πολύ καλό άρθρο του καθηγητή αστροφυσικής Μάνου Δανέζη το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ [«Τα πραγματικά αίτια της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής κρίσης»] μπορείτε να διαβάσετε την εξής συγκλονιστική παράγραφο:
«Για να γίνουμε όσο το δυνατόν κατανοητοί παραθέτουμε το τι έγραψε ο Γ. Καψής στο βιβλίο του «Στρατηγέ μου ιδού η φρεγάτα σας»:
«…Το 1950 Ο Άγγλος πρεσβευτής Πάλερετ προειδοποίησε την Ελληνική κυβέρνηση (παρασκηνιακά) ότι αν υποστήριζε τις διεκδικήσεις των Κυπρίων θα αντιμετώπιζε τη δημιουργία Μακεδονικού προβλήματος». Η στήριξη των Κυπρίων συνεχίστηκε και το «Μακεδονικό πρόβλημα», δημιουργήθηκε.»
Στην ανάρτηση μπορείτε να διαβάσετε πως το 1989 ο Μπους και ο Γκορμπατσώφ χώρισαν ΚΑΙ ΠΑΛΙ την υδρόγειο σε νέες σφαίρες επιρροής.
Τώρα αν πιστεύετε ότι «ξαφνικά» το ΚΚΕ αποφάσισε «έτσι» από την στιγμή της ίδρυσής του να υποστηρίζει την ανεξαρτησία της Μακεδονίας ή ότι ο Τσίπρας αποφάσισε «έτσι» και αυτός να λύσει τα μεγάλα προβλήματα της Ελλάδας, συγνώμη αλλά καλόν θα ήταν να κόψετε τα ληγμένα φάρμακα…