Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

5 Ιανουαρίου 2014

Η μεγάλη είδηση του νέου χρόνου

 Ο παλιός χρόνος πέρασε, ο νέος ήρθε και «κατά τα ειωθότα» όλοι αντάλλαξαν ευχές για έναν καλύτερο χρόνο και ένα καλύτερο αύριο.
Αλλά αν είχαν διαβάσει ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ θα το σκέφτονταν περισσότερο πριν να είναι τόσο αισιόδοξοι.
Κακά τα ψέματα για να είναι κάποιος καλά και να αναπτύσσεται εσωτερικά και εξωτερικά θα πρέπει να έχει κάποιο σχετικά καλό βιοτικό επίπεδο. Φυσικά τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά αποτελούν ένα καλό εργαλείο για την σχετική προσπάθεια.
Και πάλι φυσικά αυτό συμβαίνει όταν τα χρήματα χρησιμοποιούνται σαν εργαλείο και όχι σαν σκοπός.
Έτσι λοιπόν  επανέρχομαι ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, την οποία είχα προβλέψει σε παλιότερη ανάρτηση. Δεν έκατσα να την βρω και να την αναφέρω, γιατί το να «ευλογήσω και τα γένια μου» δεν είναι αυτό εκείνο το οποίο επιδιώκω.
Είχα γράψει ότι η ΕΕ -κατά δήλωση κάποιου αξιωματούχου- θέλει να μας επιβάλλει μισθούς Βουλγαρίας (250 με 300 ευρώ).
Φυσικά δεν διαβάσατε ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ γιατί ήταν μεν πρωτοσέλιδη, αλλά βρισκόταν κάτω κάτω μέσα σε μικρό κουτάκι. Ορίστε το πρωτοσέλιδο και η μεγέθυνση της είδησης.


 Και αν δεν το πιστεύετε πρέπει τουλάχιστον να πιστέψετε την πρωθυπουργάρα μας που δήλωσε ότι το 2014 θα…, θα…, θα…, θα…:
«Στο τέλος του 2014 όσοι δεν μας πιστεύουν θα αρχίσουν και αυτοί να βλέπουν το φως στο τούνελ!!!».
Πράγμα που σημαίνει ότι οι ΝΟΜΙΜΟΙ μισθοί των 500 και 600 ευρώ δεν μπορούν να μειωθούν σχεδόν στο μισό μέσα σε έναν χρόνο. Θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χρόνια.
Εκτός βέβαια αν πάτε και ψηφίσετε όποιον τρομερό πολιτικό σας σερβίρει το Σύστημα ξαφνικά σαν Σωτήρα, και ο οποίος θα αρχίσει δραστικά την ανόρθωση της οικονομίας μας κορόιδα νεοέλληνες.