Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

13 Αυγούστου 2014

Υγιεινά λουκάνικα

Αν πιστεύετε ότι όλα αυτά τα κατεργασμένα προϊόντα που σας ταΐζουν (και μάλιστα πανάκριβα) είναι υγιεινά, τότε θα πρέπει να είσαστε το λιγότερο αφελείς. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε τα γουρούνια να πέφτουν στην κρεατομηχανή ΟΛΟΚΛΗΡΑ. Αν και η εικόνα είναι πολύ κακής ποιότητας (προφανώς από κινητό), θα δείτε ότι τα γουρούνια δεν είναι σφαγμένα και καθαρισμένα.
 Έχουν σκοτωθεί με ρεύμα ή με μηχανικό πιστόλι και αλέθονται μαζί με τα κόκκαλα, τα έντερα, και φυσικά τις κοπριές τους. Κατόπιν ανακατεύονται με χημικά και νερό, μετατρεπόμενα σε μία ροζ κρέμα, η οποία με την σειρά της μετατρέπεται σε ωραία, νόστιμα, και κυρίως υγιεινά λουκάνικα. Και αν νομίζετε ότι το κόλπο υπάρχει μόνο στο εξωτερικό, νομίζω ότι γίνεται και στο ελλαντιστάν. Προσωπικά -πριν μερικά χρόνια- βρήκα σε ελληνικό παριζάκι κοτόπουλου κομματάκια κόκαλο, λόγος για τον οποίο σταμάτησα να τα αγοράζω.
Αλλά εσείς μην κολλάτε σε τέτοια μικροπράγματα: αφού ο εργάτης φοράει μάσκα και γάντια (να τηρούμε και τους κανόνες υγιεινής έτσι;) και αφού η εταιρεία διαφημίζει ότι τα προϊόντα της περνάνε αυστηρούς ελέγχους, όλα είναι καλά. 
Συνεχίστε να ταΐζετε τα παιδιά σας χάμπουργκερ, χοτ-ντογκ, λουκάνικα και σαλάμια που βρίσκετε φθηνά-φθηνά στο Λίντλ και στα υπόλοιπα πολυεθνικά σουπερμάρκετ.
Συνηθίστε τα στις σκουπιδοτροφές των γκούντις και των λοιπών ταχυ-φαγείων.
Έχουμε να καταστρέψουμε την υγεία (σωματική, ψυχολογική και πολιτιστική) ολόκληρης της νέας γενιάς. Και έτσι υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει ακόμα…