Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

17 Φεβρουαρίου 2015

Άμπερ αλέρτ: εξαφάνιση κόμματος

Σημείωση: ο τίτλος της ανάρτησης θα μπορούσε να είναι «Αξιοπιστία των ΜΜΕ».
Προεκλογικά είχα βαρεθεί να βλέπω σε όλα τα κανάλια «ειδικούς» κάθε ειδικότητας να μιλάνε για την Χρυσή Αυγή.
Οι λέξεις και εκφράσεις ήταν καταπληκτικές: μόρφωμα, ντροπή για την δημοκρατία, φασιστικό κόμμα και άλλα πολλά που λέγονταν με ΙΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αγανάκτηση από τους λάτρεις της δημοκρατίας.
Μέχρι που άκουσα και το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: κάποιος είπε ότι μετεκλογικά θα «πρέπει να βρεθεί ένας εύσχημος τρόπος να φύγει η ΧΑ από την Βουλή»!!!!
Και μπορεί να μην υπάρχει η «δημοκρατική δυνατότητα» να διωχθεί από την Βουλή ένα κόμμα με 27 βουλευτές που ψηφίστηκαν με δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά τα ΜΜΕ δεν αναφέρονται τζάμπα σαν η «τέταρτη εξουσία».
Από την επομένη των εκλογών η λέξη ΧΑ δεν ξανακούστηκε πουθενά. Λες και η ΧΑ, ο αγαπημένος στόχος όλων των «δημοκρατικών δηλώσεων και ανησυχιών», χάθηκε σαν γριά με αλτχάιμερ.
Το γεγονός αυτό ΦΥΣΙΚΑ δεν το πήρατε καν είδηση.
Και ακόμα και αν το πήρατε είδηση ΦΥΣΙΚΑ δεν ανησυχήσατε καθόλου και ΦΥΣΙΚΑ το ξεχάσατε αμέσως.
Ο λόγος είναι ότι ο άνθρωπος (παρά την υποτιθέμενη εξυπνάδα του) δεν είναι παρά ένας πίθηκος που ξεχνάει τα πάντα αρκεί να του κουνήσουν μπροστά του μία μπανάνα. Και το χέρι που κουνάει την μπανάνα είναι οι «έγκριτοι» δημοσιογράφοι των ΜΜΕ, οι οποίοι αν τολμήσουν να πάψουν να σας κουνάνε την μπανάνα θα πάψουν να είναι έγκριτοι και θα εξαφανιστούν.
Και στα μεγάλα «έγκριτα» κανάλια «από μπανάνες ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ».
Βέβαια -κατά τα ειωθότα- τα παραπάνω ισχύουν για όλους, εκτός από εσάς που διαβάζετε.
Ουγκ…