Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

9 Μαΐου 2010

Καλά να πάθουν τα φασιστόμουτρα που πέθαναν στην Μαρφίν

Πέθαναν λοιπόν (από μια επαναστατική κατά του Συστήματος μολότωφ) τρεις ηλίθιοι και ένα αγέννητο.
Και λοιπόν;
Δεν ήταν παρά κάποιοι φασίστες, κάποια γουρούνια του κερατά, πουλημένα στο Σύστημα, που δεν έδιναν δεκάρα για τους «ταξικούς, δίκαιους» και άλλους αγώνες των αριστερών κομμάτων. Και το αγέννητο μωρό το ίδιο φασιστικό κουμάσι θα έβγαινε. Οπότε καλά να πάθει και αυτό.
Αν όμως θύμα ήταν κανένας αναρχικός ή κανένας πιτσιρικάς με μάσκα (από εκείνους που έγινε πλέον μόδα να σπάνε και να καίνε αντί να διαβάζουν όπως θα έπρεπε), ακόμα θα καιγόταν η Αθήνα και ακόμα θα έριχναν κροκοδείλια δάκρυα οι «κομμουνιστές», οι «αριστεροί», οι «αναρχικοί» και γενικά όλοι οι «προοδευτικοί» αυτού του μίζερου τόπου.
Εξαιρούμε τα δεξιά κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τα οποία ούτως ή άλλως βολεύονται με την όλη κατάσταση. Τους ήρθε «δώρο εξ ουρανού» ο θάνατος των τεσσάρων. Δικαιολογούν έτσι στα πρόβατα-οπαδούς-ψηφοφόρους όλα τα εισπρακτικά/αρμεκτικά μέτρα που παίρνουν και που θα πάρουν, ενώ μέσα στην φασαρία και την τρομολαγνεία ξεχνιούνται οι όποιες σκέψεις για έλεγχο των σκανδάλων και της πολιτικής διαφθοράς.
Δεν είδα σε κανέναν τοίχο να γραφτεί κάποιο μήνυμα ή να κολληθεί αφίσα, για τα τρία καπιταλιστικά γουρούνια της Μαρφίν, σαν αυτές που είχαν πλημμυρίσει την πόλη όταν σκοτώθηκε, από τον ανεγκέφαλο φρουρό ο πιτσιρικάς που κατέβηκε, από τα μπεηλίδικα προάστια όπου μεγάλωσε, για να παίξει τον επαναστάτη στα Εξάρχεια.
Δεξιοί και αριστεροί είναι εξίσου υπεύθυνοι για τα τελευταία τραγικά γεγονότα:
Το αριστερό, «ανεξάρτητο» και «δημοκρατικό» Ιντιμίντια εξυπηρετείται από το κράτος για να μπορεί απερίσπαστο να επιδίδεται στον «επαναστατικό» αγώνα του. Δεν έχετε παρά να μπείτε στην διεύθυνση http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=88548 και εκεί θα δείτε οδηγίες με τίτλο «Προτάσεις για δράση», για την κατασκευή βομβών μολότωφ, και μάλιστα ενισχυμένων σε σχέση με τις «απλές». Το άρθρο βρίσκεται εκεί από το 2003 και μάλιστα του έκαναν τροποποίηση το 2009.
Εκεί μπορείτε να δείτε «φοιτητές» να εργάζονται ακούραστα για το γενικό καλό, μαθαίνοντας πώς να κατασκευάζουν εμπρηστικές βόμβες. Βόμβες σαν αυτές που έκαψαν πέρσι την Αθήνα και σαν αυτές που έκαψαν τους τρεις πουλημένους καπιταλιστές της τράπεζας.
Και για να κλείσω το καταθλιπτικό αυτό κείμενο να σας πω και ένα ανέκδοτο:
Ο εισαγγελέας θα ερευνήσει για την ηθική αυτουργία της «καλής καγαθής» αυτής «παγκόσμιας συλλογικότητας οργανώσεων ανεξάρτητης ενημέρωσης και εκατοντάδων δημοσιογράφων που προσφέρουν συλλογική και μη-εμπορευματική ενημέρωση» κατά δήλωση του ίδιου του Indymedia. Θα ερευνήσει επίσης για τις ευθύνες των ιθυνόντων που αφήνουν τέτοια μέσα να δρουν ανενόχλητα.
Γελάσαμε πάλι έ;

Αιδώς Αργείοι.
Αιδώς Αργείοι.
Αιδώς Αργείοι.