Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

30 Μαΐου 2019

Χρυσή Αυγή, ΣΥΡΙΖΑ και επερχόμενες εκλογές

Η ανάρτηση είναι παλιά αλλά επειδή το YouTube μου είχε χαλάσει τους υπότιτλους με τις "βελτιώσεις" που κάνει, το ξαναδημοσιεύω τώρα που το πήρα είδηση και επειδή είναι και επίκαιρο λόγω εκλογών. Αν τυχόν δεν λειτουργούν οι υπότιτλοι πατήστε το σχετικό κουμπάκι από κάτω δεξιά στο βίντεο.

Κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου η σύγκρουση των δύο μεγάλων δυνάμεων (ΝΑΤΟ και ΕΣΣΔ) είχε μεταφερθεί στην νότιο Αμερική, την Αφρική και την Ασία. Δηλαδή στις τριτοκοσμικές χώρες, με μεγάλη πολιτική διαφθορά και πλούσια κοιτάσματα πρώτων υλών. Τότε είχε εμφανιστεί ένα παράδοξο γεγονός. Η καπιταλιστική Δύση στήριζε πολλές φορές κομμουνιστικά καθεστώτα ή αντάρτες. Αντίθετα η ΕΣΣΔ στήριζε δικτατορίες ή δεξιούς αντάρτες. Έτσι κομουνιστές αντάρτες πολεμούσαν δεξιά καθεστώτα με αμερικανική χρηματοδότηση. Και δεξιοί αντάρτες πολεμούσαν αριστερά καθεστώτα με ρωσική χρηματοδότηση.
Αυτό εξαρτιόταν από την συγκυρία της στιγμής. Στην πολιτική δεν υπάρχει ούτε ηθική ούτε φιλία. Οι μόνοι που ονειρεύονται έναν όμορφο κόσμο ηθικό αγγελικά πλασμένο» είναι οι ψηφοφόροι-πρόβατα, οι οποίοι νομίζουν ότι το κόμμα τους θα κάνει την διαφορά, μόνο και μόνο γιατί το υποστηρίζουν αυτοί.
Τέτοια γεγονότα όμως δεν γίνονται γνωστά (όπως είναι φυσικό) για να μην ξυπνάνε οι χαχόλοι ψηφοφόροι.
Στο τριτοκοσμικό (και με την βούλα πλέον) Ελλαντιστάν τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Όλοι λένε ότι η ΧΑ παίρνει μεγάλα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις και το γεγονός κρύβεται με μεγάλη επιμέλεια από τα «έγκυρα» κανάλια και τους «μαχητικούς» δημοσιογράφους. Αλλά επειδή ο εθνικισμός είναι επικίνδυνο πράγμα, αφού μπορεί να χαλάσει την σούπα των εξουσιαστών, οι ΗΠΑ δίνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον «επαναστάτη» Τσίπρα, ο οποίος έκανε και ολόκληρο ταξίδι για να δηλώσει υποταγή και να τον χαϊδέψει το αφεντικό στο κεφάλι.
Και επειδή στο Ελλαντιστάν έχουμε ως εθνικό σπορ τους εμφύλιους σπαραγμούς, για το θέμα τσακώνονται ακόμα και οι γάτες. Ορίστε το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ βίντεο με τα ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ γεγονότα που τράβηξε ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ δημοσιογράφος του Μihalis-TV.