Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

21 Μαρτίου 2018

Ο [πολιτικά ορθός] κοιμώμενος γίγαντας

Κυκλοφοράει ευρέως [όχι εβραίος] μία εικόνα στο διαδίκτυο με την Ελλάδα στην θέση του Γκιούλιβερ. Γύρω της οι νάνοι [Γερμανοί, Αμερικανοί και Τούρκοι] προσπαθούν να την δέσουν όσο πιο καλά μπορούν.
Η λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα [μπορείτε να την ξαναδείτε στο τέλος του κείμένου] λέει: «Ελλάδα: Θα έρθει η μέρα που θα ξυπνήσει».
Είναι πολύ λυπηρό που μία τέτοια άθλια εικόνα έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο ελληνικό διαδίκτυο. Θα πρέπει να την καταγγείλω ως εθνικιστική, ρατσιστική, ομοφοβική, και μισογυνική. Ο εμπνευστής της είναι:
1] εθνικιστής: Θέλει να «ξεσηκωθούμε» και να τα βάλουμε με τους τόσο καλούς, συμπονετικούς, εργατικούς, δημοκράτες, φίλους και συμμάχους μας, αδιαφορώντας για την ανεργία και την μείωση εσόδων που θα υποστούν. Έχει ξεκάθαρα αντι-ΕΕ βλέψεις και ξεχνάει ότι αν δεν ήταν οι Ευρωπαίοι τώρα θα πεινούσαμε, αφού έχουν βοηθήσει τόσο πολύ την οικονομία μας, ειδικά από τότε που μπήκαμε την ΕΟΚ…
2] ρατσιστής: Παριστάνει την Ελλάδα σαν λευκό άνθρωπο, παραβλέποντας το γεγονός ότι είμαστε [το είπε και ο ΓΑΠ] μία πολυπολιτισμική κοινωνία [και ΟΧΙ έθνος όπως νομίζει ο παλιοφασίστας]. Αφήνει έτσι «απέξω» τους ινδούς, πακιστανούς, ιρανούς, αφγανούς, σομαλούς κλπ, κλπ, κλπ μετανάστες [ΟΧΙ λαθρομετανάστες όπως νομίζει ο παλιοφασίστας], οι οποίοι ήρθαν και έφεραν όλες τις χάρες των πολιτισμών τους στο απολίτιστο Ελλαντιστάν και τους χρωστάμε τόσα πολλά από πολιτισμική και ηθική άποψη.
3] ομοφοβικός: ο ξαπλωμένος άνδρας είναι εμφανώς αρρενωπός. Δεν έχει λίγο ρουζ στα χείλια, λίγη σκιά ή μάσκαρα, ούτε ένα σκουλαρίκι, ένα τατού, κάποιο πανκ κούρεμα, ή τέλος πάντων κάτι που να δείχνει ότι είναι πολιτισμένος, ακολουθεί την μόδα και έστω και λίγο έ «την κουνάει την αχλαδιά».
4] μισογύνης: Ήδη εξελίσσεται δυναμικά στην Ευρώπη το κίνημα των ΦΕΜΕΝ. Σε λίγο ακόμα και η θρησκεία θα τροποποιηθεί και δεν θα εμφανίζει τον θεό με αρσενικό γένος [αφού όπως ξέρετε αυτό είναι υποτιμητικό για τις γυναίκες] αλλά με ουδέτερο.
Και εδώ στο υπανάπτυκτο κράτος μας, ο «καλλιτέχνης» τολμάει να παρουσιάζει την Ελλάδα ως άνδρα; Ποιος ξέρει τι θα τραβάει η καημένη η γυναίκα του από αυτό το σοβινιστικό, αρσενικό γουρούνι που ακόμα και την Ελλάδα δεν την αντέχει να την βλέπει θηλυκού γένους…