Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

15 Μαΐου 2014

Τελευταία καταχώρηση για την Ελλάδα

Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να καταστρέψουμε ότι έχει απομείνει από τον αρχαίο πολιτισμό μας. Υιοθετούμε ανενδοίαστα ότι μπούρδα έρχεται από το εξωτερικό (πχ ραπ μουσική) και μάλιστα θεωρούμε υποχρέωση όλων να ακολουθήσουν διαφορετικά «είναι φασίστες».
Η γλώσσα καταστράφηκε σε απίστευτο βαθμό και έπεται συνέχεια με την εξαφάνιση των πολλών φωνηέντων
Οι ελληνικές μειονότητες του εξωτερικού εγκαταλείφτηκαν. Παράδειγμα; Όταν ο Γιωργάκης ήταν υπουργός παιδείας έκοψε την επιχορήγηση σε είκοσι (αν δεν κάνω λάθος) μειονοτικά ελληνικά σχολεία στην Βουλγαρία.
Ξεπουλάμε την χώρα μας. Σειρά από ότι φαίνεται έχει η Θράκη.
Καταστρέψαμε την ιστορία μας, αφού τώρα η καταστροφή της Σμύρνης θα είναι συνωστισμός και τα νέα παιδιά μπερδεύουν την 25η Μαρτίου με την 28η Οκτωβρίου.
Ακόμα και οι Έλληνες των ΗΠΑ είναι ξερά αμερικανοί και αν το θυμηθούν μιλάνε λίγκο για το Ελλάντα με δήθεν νοσταλγία ζητώντας συνήθως πολιτικές υποχωρήσεις και οικονομική βοήθεια!
Οι μόνοι που απέμειναν να αγαπούν την Ελλάδα και τον Ελληνικό πολιτισμό είναι μερικοί ξένοι. Δείτε δύο βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Το πρώτο έχει τίτλο «Γιατί η Ελλάδα;».
Πατήστε αυτόν τον σύνδεσμο, γιατί το ηλίθιο σύστημα επιμένει να μην το ανεβάζει.
Το δεύτερο έχει τίτλο  «Ευχαριστούμε Ελλάδα, κληρονομιά μας»