Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

23 Ιουνίου 2009

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΒΗΜΑ

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ» ΒΗΜΑ

"ΡΟΜΠΑ" ΕΓΙΝΑΝ « ΨΥΧΑΡΗΣ-ΔΟΛιοι

Απίστευτη απάτη από τους Ψυχάρη-Πρετεντέρη & Co! Το "ΒΗΜΑ της Κυριακής", έχει εκτενές ρεπορτάζ για την “χθεσινή συνάντηση Καραμανλή – Ερντογάν που δεν έγινε ποτέ!
Έβγαλαν το «ρεπορτάζ» από την κοιλιά τους. Ο δημοσιογράφος του αφεντικού, "είδε" ..με κάθε λεπτομέρεια την ανύπαρκτη συνάντηση Ερντογάν - Καραμανλή η οποία έγινε στα πλαίσια των εγκαινίων του νέου Μουσείου της Ακροπόλεως και την μετέφερε στο τυπογραφείο της εφημερίδας για να "ενημερωθεί" έγκυρα και έγκαιρα το αναγνωστικό κοινό του Κυριακάτικου Βήματος !!!
Το ΒΗΜΑ είδε "παγωμένο κλίμα" και "βεβαρημένη ατμόσφαιρα"!!!Επομένως και να είχε γίνει η συνάντηση το «ρεπορτάζ» θα ήταν κατασκευασμένο. Αυτή είναι η αποκάλυψη. Η μαγειρεμένη δημοσιογραφία των «αριστερών εκδοτών» Ο κ. Ψυχάρης απεκάλυψε την απάτη της «έγκυρης» δημοσιογραφίας στο "Βήμα της Κυριακής". Δεν πρόλαβαν να αλλάξουν την απάτη τους παρά μόνο στην Αθήνα.
Στην επαρχία είχαν φύγει τα φύλλα με τοψευδές ρεπορτάζ και τις λεπτομέρειες που έβγαλαν από το κεφάλι τους για την μαιμού συνάντηση.
Το ρεπορτάζ μαϊμού:
Γράφει ο Ν.Χασαπόπουλος:
 
"Το παγωμένο χαμόγελο του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν και του Κ.Καραμανλή καταγράφηκε χθες το απόγευμα στην συνάντηση που ... έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου.
Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν το θέμα της λαθρομετανάστευσης που ήταν στην ατζέντα αλλά και προβλήματα της οικονομίας.
Τον πρωθυπουργό συνόδεψε ο νέος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου και ο Εγκεμεν Μπαγίς (υπουργός επικρατείας).Ο Ερντογάν ήρθε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια του μουσείου με τους φουσκωτούς του, με 5 σωματοφύλακες οπλισμένους σαν αστακούς".

 

Το θέμα της μαϊμουδιάς είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Όσοι έχετε το φύλλο ,στην σελίδα Α11 θα βρειτε το ¨ρεπορτάζ". Κρατήστε το είναι συλλεκτικό.
Περιμένουμε την άμεση αντίδραση της ΕΣΗΕΑ.

Από το http://deltio11.blogspot.com/