Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

5 Δεκεμβρίου 2015

Ο Κύριος της άμαξας

Έχω «ξοδέψει πολύ μελάνι» προσπαθώντας να δείξω ότι ο κύριος αίτιος της σημερινής παγκόσμιας αθλιότητας βρίσκεται πολύ πιο κοντά σας από ότι νομίζετε.
Ναι, οι πολυεθνικές, οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι δικτάτορες και βασιλιάδες και γενικά οι «έχοντες και κατέχοντες» δημιουργούν τους πολέμους, την πείνα, την φτώχεια, την καταπίεση, τις σφαγές και τους εξανδραποδισμούς που ζουν και βασιλεύουν στον «πολιτισμένο» κόσμο μας με τις τόσες «δημοκρατικές και ανθρωπιστικές» ανησυχίες ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ.
Αλλά όπως λέει η παροιμία: τον κλέφτη τον αναγνωρίζει ένας άλλος κλέφτης».
Μέσα στον ψυχισμό σας ζουν και βασιλεύουν πολυεθνικές, διεφθαρμένοι πολιτικοί, δικτάτορες, βασιλιάδες, «έχοντες και κατέχοντες». Και ο μόνος λόγος που εσείς δεν είσαστε ανάμεσά τους είναι ότι απλά ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Αν ήσασταν, έστω και ελάχιστα, ειλικρινείς με τον εαυτό σας θα παραδεχόσασταν αυτό το γεγονός. Απλούστερο παράδειγμα, για να κάνετε κάποια δουλειά στο σπίτι παίρνετε έναν «φθηνό» μετανάστη, ο οποίος δεν πληρώνει ΙΚΑ και συνήθως βρίσκεται παράνομα εδώ. Πρόκειται για ξεκάθαρη δουλεία και καπιταλιστική εκμετάλλευση ενός πιο αδύνατου από εσάς.
Είναι ακριβώς το ίδιο είδος δουλείας και εκμετάλλευσης που υφίστασθε και εσείς σήμερα από την «ανθρωπιστική» ΕΕ, τους «θεσμούς» της και τους ντόπιους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους οποίους επιμένετε να ψηφίζετε τυφλά, σαν καλοί και υπάκουοι καταναλωτές/πρόβατα/ψηφοφόροι.
Όλα αυτά στηρίζονται και δικαιολογούνται σε ένα απόλυτο και παγκόσμιο γεγονός: οι άνθρωποι βρίσκονται σε μία κατάσταση ισχυρού ψυχολογικού ύπνου. Η τόσο κακαρισμένη «ανθρώπινη συνείδηση» είναι σκλαβωμένη στο πολυαγαπημένο μας ΕΓΩ. Κοιμάται βαθιά, υπακούει απόλυτα στα πάθη της και κατηγορεί τους άλλους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο ύπνος είναι τόσο βαθύς και το ΕΓΩ τόσο δυνατό, ώστε ακόμα και όσοι υποπτεύονται ή αποδέχθηκαν το παραπάνω απόλυτο και παγκόσμιο γεγονός ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ. Το πολύ-πολύ να ονειρεύονται ότι είναι καλύτεροι από τους άλλους ή ότι επειδή «κάνουν καλές σκέψεις και έχουν καλές προθέσεις» προοδεύουν ψυχολογικά και στο τέλος θα ξεφύγουν από αυτήν την γήινη κόλαση.
Όμως δεν είναι τόσο απλό να ξεφύγεις από την γήινη κόλαση:
-Πρώτα πρέπει να πληροφορηθείς ότι είσαι ένας σκλάβος.
-Έπειτα να αποδεχθείς ως πραγματικότητα το γεγονός.
-Κατόπιν να αποφασίσεις να εργαστείς σκληρά για την ψυχολογική απελευθέρωσή σου από το αγαπημένο σου ΕΓΩ.
Ένα τέτοιο πολύ γενικό και πολύ αόριστο (όπως είναι φυσικό) σχέδιο απελευθέρωσης μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο, στο τέλος της ανάρτησης.
Σε γενικές γραμμές η όλη διαδικασία έχει ως εξής:
1) Ο άνθρωπος αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά στην ζωή του.
2) Πληροφορείται από διάφορες πηγές για την ψυχολογική σκλαβιά του.
3) Ψάχνει, αποφεύγοντας τις διανοητικές και ψυχολογικές παγίδες, για τον τρόπο με τον οποίο θα απελευθερωθεί.
4) Τέλος, μετά από πολύ αγώνα και αναζήτηση, «πεθαίνει» σαν ύλη, σαν ΕΓΩ και «γεννιέται» σαν πνεύμα, σαν Συνείδηση.
Τότε είναι που ο Κύριος (η Αφυπνισμένη Συνείδηση) της άμαξας (του ανθρώπου-ύλη), θα «αναλάβει τα ηνία» και το ανθρώπινο ταξίδι θα τελειώσει στον Πραγματικό Σκοπό του, ο οποίος περιγράφεται σαν Παράδεισος, Θέωση, Ανώτεροι Κόσμοι, Φως κλπ, ανάλογα με τις διανοητικές πεποιθήσεις του καθενός.
Ελπίσω να πάρετε το καλύτερο (για εσάς) από αυτό το ωραίο βιντεάκι, στο οποίο δυστυχώς ο ήχος είναι λίγο χαμηλός.