Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

31 Ιουλίου 2009

Τελευταία σημαντική (λόγω των ημερών) καταχώρηση



Πολίτες ενάντια στους αναγκαστικούς εμβολιασμούς
  • Κι άλλες μηνύσεις για συνωμοσία με πρόθεση τη μαζική γενοκτονία - αυτή τη φορά στις ΗΠΑ!
  • Τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων θα δοκιμαστούν στους πολίτες του Rochester, Νέας Υόρκης, ενώ συρμός από βαγόνια τρένων περιμένουν ήδη σταθμευμένα στα όρια της πόλης... Γιατί?...
  • Στην Πολωνία συνέλαβαν γιατρούς που προκάλεσαν το θάνατο αστέγων, στους οποίους έκαναν τα εν λόγω εμβόλια!
  • Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει τους πολίτες της."!
  • Ασφαλιστικά μέτρα εναντίων των εμπλεκόμενων φαρμακευτικών εταιριών
Παραθέτω σε μετάφραση το εμπνευσμένο μήνυμα της Εlizabeth Book, που αγωνίζεται να προλάβει την τραγωδία που πάει να τυλίξει την πόλη της σε λίγες μέρες, καθώς εκεί, στο Rochester της Νέας Υόρκης, πρόκειται να γίνουν οι δοκιμές των εμβολίων κατά της γρίπης των χοίρων σε ανθρώπους-(πειραματόζωα εν προκειμένη των φαρμακευτικών καρτέλ...)
Στην ουσία θα είναι οι πρώτοι που θα κινδυνέψουν από τη χρήση των αμφιβόλων και επικινδύνων σκευασμάτων...
Παρακαλώ δείτε το μαχητικό παράδειγμα της και ελάτε να αγωνιστούμε κι εμείς εδώ για τη δική μας χώρα και τους δικούς μας συμπολίτες!
***************************************************************************
της Elizabeth Book
(τίτλος πρωτοτύπου: Every One In Rochester, New York Is About To Be Murdered)
Πρόκειται να δολοφονηθούν όλοι οι κάτοικοι του Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης.
Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009, 11:10 μμ
Ξέρω ότι θα νομίσετε ότι τα έχω χάσει, όταν σας πω πως το ξέρω αυτό, αλλά σας παρακαλώ να μου δώσετε την ευκαιρία να το πω. Έχω τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον των εν  δυνάμει δολοφόνων σας στα χέρια του της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Daytona Beach (Daytona Beach Central Intelligence Department). Υπέβαλα εκεί μήνυση για "συνωμοσία με πρόθεση την τέλεση μαζικής δολοφονίας" στις 3 Ιουλίου.
Η αυστριακή ομάδα Καταπολέμησης της Τρομοκρατίας (Austrian Anti Terrorism Task Force) όπως και και η Αστυνομία της Βιέννης διερευνά τις εν λόγω κατηγορίες.
Στην Πολωνία έχουν συλληφθεί πρόσφατα αρκετοί γιατροί και νοσοκόμοι που πριν από μερικούς μήνες σκότωσαν άστεγους με αυτά τα εμβόλια-βιολογικά όπλα.
Η ίδια η εταιρεία που σχεδιάζει να εμβολιάσει εσάς και τους δικούς σας συμπεριλαμβάνεται στις εν λόγω αγωγές ως συνωμότης.
Για σκεφτείτε το για μια στιγμή παρακαλώ! Η Φαρμακοτεχνική εταιρία Baxter είναι μία μόνο από τις εταιρείες που κατονομάζονται για συνένοχη στην μυνήσεις που έχουν υποβληθεί. Υπάρχουν ορισμένες ακόμη εταιρείες που παράγουν βιολογικά όπλα και που τους καταλογίζονται επίσης ευθύνες.
Η Πολωνία δήλωσε ότι "Θα αρνηθεί να εμβολιάσει ακόμη και ένα μόνο από πολίτες της. Έχω ακούσει ότι έχουν "πετάξει" ακόμη και τον αμερικανό Πρέσβη! αρνούμενοι να δώσουν στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας τον πλήρη έλεγχο επί της χώρας τους κατά την διάρκεια αυτής της πανδημίας.
Ο Υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε σήμερα πως δεν πρόκειται να γίνουν εκεί δοκιμές σε ανθρώπους και πως δεν θα χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε αδοκίμαστα εμβόλια σε κανέναν πολίτη της χώρας τους. Καλό γι 'αυτούς! Τώρα χρησιμοποιήστε τις θέσεις των χωρών αυτών ως παράδειγμα!
[το ίδιο ας κάνουμε κι εμείς για τη δική μας περίπτωση στην Ελλάδα... σημ. μτφ.]
FYI- Τα ίδια ακριβώς αρχεία αποδεικτικών στοιχείων που έχουν καταχωρηθεί στην Αυστρία και σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι ακριβώς αυτά που χρησιμοποίησα για να καταθέσω αγωγή εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.
[Πρόκειται για τα αρχεία:
Οι κλινικές δοκιμές του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων είναι να αρχίσουν εντός των ημερών στο Ρότσεστερ. Είναι θανατηφόρα. Τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν τη θνησιμότητα που προκαλούν τα εμβόλια και τα αποδεικτικά στοιχεία κατά των συνωμοτών, οι οποίοι σχεδιάζουν τους θανάτους μας είναι επίσης δριμύτατα.
Οι εκθέσεις κατηγορίες κατονομάζουν ορισμένους από τους πιο ισχυρούς άνδρες στην Γη στα τέσσερα σημεία που περιλαμβάνονται στο αρχείο theevidence. Ο σημερινός Πρόεδρος [των ΗΠΑ] και ο αμέσως προηγούμενος είναι δύο από αυτούς. Ο David D. Rockefeller, ο Henry Kissinger και ο David de Rothschild, κατονομάζονται επίσης. Τα μέλη της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (W.H.O.) και τα Ηνωμένα Έθνη (U.N.) είναι επίσης συνένοχοι συνωμοσίας.
Παρακαλούμε να θυμάστε το εξής: Τα άτομα που θα δεχτούν αυτή τη θανατηφόρο ένεση με το εμβόλιο-βιολογικό όπλο (bioweaponized), θα μεταφέρουν τον ιό μέσα στις κοινότητες σας, όπου θα μεταδίδεται για έως και δέκα ημέρες. (!) Θα μεταδίδεται εκ προθέσεως σαν τη φωτιά!
Θεέ μου! Μην κάνετε το εμβόλιο ΚΑΙ Μην αφήσετε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να το κάνει!
Έχω έναν δικηγόρο που εργάζονται σκληρά για μας τώρα. Αυτός πρόκειται να παρουσιάσει μια Διάταξη για λήψη ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στη χρήση ή την αναγκαστική χρήση των εμβολίων αυτών ενώπιον του δικαστηρίου (U.S. District Court) στο Νιου Τζέρσεϊ. Θα ζητήσουμε τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων κατά της φαρμακευτικής εταιρίας Baxtrer και κατά οποιαδήποτε άλλης συνένοχης εταιρείας για να τις εμποδίσουμε να χρησιμοποιήσουν αυτά τα θανατηφόρα αδοκίμαστα εμβόλια σε ανθρώπους.
Rochester-ιανοί, Δεν νομίζετε ότι είναι πολύ βολικό το γεγονός ότι υπάρχει μία 40 μίλια μακριά αλυσίδα κενών βαγονιών που στέκονται τώρα δεξιά στα προάστια της πόλης σας; Όταν, σε αυτό το δεύτερο προκαλούμενο κύμα, ο ιός αρχίσει να αντιδρά στην κοινότητά σας, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να πεθαίνουν γρήγορα. Άλλοι άνθρωποι θα αρχίσουν να πανικοβάλλονται και έχοντας άγνοια, θα αναζητούν το δηλητήριο ζητώντας να εμβολιαστούν ή θα αγωνίζονται για να μην τους χορηγηθεί.
Οι διεφθαρμένες αρχές,
που έχουν δώσει στους εαυτούς τους πλήρη εξουσία πάνω μας, τη στιγμή αυτή κατά τη διάρκεια τούτης της πανδημίας,
η ΠΟΥ και ο ΟΗΕ μπορεί να σας συλλάβουν και να μείνετε σε καραντίνα για αόριστο χρονικό διάστημα, ή μέχρι να πεθάνετε, αν αρνηθείτε το εμβόλιο. Αυτά τα βαγόνια πρόκειται σίγουρα να σας μεταφέρουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA.
Πάτε στο Youtube και θα δείτε αυτές τις καταπληκτικές ουρές από αμαξοστοιχίες που προορίζονται για σας! Κοιτάξτε για "τα στρατόπεδα συγκέντρωσης F.E.M.A."  

Δείτε επίσης το Έγγραφο της FEMA που βρίσκετε εκεί, στο Youtube, χάρη σους 1,4 εκατομμύρια ξένους στρατιώτες και τη συμμετοχή των χωρών τους στις επικείμενες εμβολιαστικές δοκιμές μεταξύ 27 - 31 Ιουλίου!
Προσπαθώ να καταφέρω την έκδοση αυτού του περιοριστικού εντάλματος για να σταματήσει αμέσως αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμού. Χρειάζομαι βοήθεια σχετικά με τη χρηματοδότηση. Έχω ήδη δανειστεί αρκετές χιλιάδες δολάρια για να εξασφαλιστεί αυτή η νομική πράξη άμυνας. Ωστόσο, εναπόκειται σε σας, αγαπημένοι μου φίλοι, οικογένεια και πάτρια πόλη του Ρότσεστερ, στη Νέα Υόρκη για να "Πραγματοποιηθεί η αντίσταση" σε όλο αυτό.
Μιλήστε εκεί έξω για το τι προσπαθούμε να κάνουμε για να σταματήσει αυτό [το αναγκαστικό πρόγραμμα εμβολιασμών] και γιατί το κάνουμε. Αν έχετε το κουράγιο και το θάρρος να σταθείτε σε διαμαρτυρία έξω από τις κλινικές που θα χορηγούν αυτές τις ενέσιμες biowepon τοξίνες, τότε είναι καλύτερα να κινηθείτε γρήγορα για να οργανωθεί και να γίνει αυτό.
Εάν αποφασίσετε να πάρετε αυτό το μονοπάτι -και θα ήταν μια σοφή και θαρραλέα απόφαση- παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα σας πω πώς να προστατέψετε συνταγματικά τη διαμαρτυρία σας και να σας βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ. Αν για κάποιο τρομερό λόγο, δεν καταφέρουμε να τα περάσουμε το απαγορευτικό ένταλμα, πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, μια διαμαρτυρία θα είναι ο μόνος δρόμος που θα παραμένει ανοιχτός για να για να αντισταθείτε σε αυτό που πρόκειται να συμβεί. Μην περιμένετε μέχρι την ημέρα των εμβολιασμών. Θα πρέπει να ευαισθητοποιήσετε τους δικούς σας, πριν από τη στιγμή εκείνη. Τι κι αν τρομάξετε ορισμένους με αυτά!
Rochesterians! Θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να αντιδράσουν σε αυτή την απειλή που δεν έχει στόχο μόνο την πόλη σας, αλλά απειλεί την εθνική κυριαρχία ολόκληρου του έθνους μας!
Δεν είστε μόνο φίλοι μου, είστε οι συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μου. Θα σταθώ και πολεμήσω σε αυτή τη μάχη για σας όσο καλύτερα μπορώ. Αλλά αν μπορείτε να με βοηθήσετε με οποιοδήποτε τρόπο, θα σας ήμουν ευγνώμων από τα βάθη της ψυχής μου.
Κάντε το καθήκον σας και κάντε το γρήγορα σας παρακαλώ! Στείλτε αυτό το email σε όλους όσους γνωρίζεται και το κάντε το το συντομότερο δυνατόν. Δεκάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια ζωές αμερικανών παίζονται αυτή ακριβώς τη στιγμή.
Ζητώ από εσάς, να το κάνετε για μένα, για τον εαυτό σας και για τη χώρα σας. "Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής" και το Σύνταγμα εξακολουθούν να υπάρχουν! Ας το διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι.
Αρνούμαι να ανοίξω τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος μπορεί να εντοπίζεται εύκολα από αυτούς που είναι πίσω από αυτή τη συνωμοσία. "Το τι κάνουμε, δεν είναι καμία από τις αναθεματισμένες δουλειές τους πια!" (...) Παρακαλώ δείτε κάθε δωρεά που στέλνετε ως μια μεγάλη δωρεά από καρδιάς. Διότι αρνούμαι να πληρώσω φόρους σε αυτά τα ίδια τα τέρατα που ενορχήστρωσαν όλη αυτή τη συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας. Δεν πρόκειται ούτε μία δεκάρα από αυτές τις εισφορές να πάει σ΄αυτούς, αν μπορώ να το φροντίσω!
Πρόκειται για τους ίδιους ακριβώς ολιγαρχικούς που θέλουν να πεθάνετε εσείς και κάθε άλλος σε αυτόν τον πλανήτη και να τους δώσουμε αυτό που είναι δικό σας. Gees. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να καταργηθεί η FED. η Τράπεζα της Αγγλίας και οι ψυχοπαθείς ολιγαρχικοί της θα πρέπει να βρουν κάπου αλλού τα πιόνια τους!
Μπορείτε να στείλετε δωρεές σας στο:
Citizens Against Forced Vaccinations (Πολίτες κατά των αναγκαστικών Εμβολιασμών)
c / o Elizabeth Book
PO Box 102 - Ormond Beach Fl 32175-0102
Go With God and fight for goodness and light. I love You All Very Much.
A New Kind of Revolutionary,
Πηγή  το ιστολόγιο TOXOTIS