Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

16 Φεβρουαρίου 2018

Οι ηλεκτρομαγνητικές σκέψεις ενός καχύποπτου (συνέχεια)

Τον Ιανουάριο του 2017 ανάρτησα το «Θεωρίες συνομωσίας (Έλεγχος του νου)» σχετικά με τα πρώτα ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ πειράματα ελέγχου συμπεριφοράς με εμφυτεύματα εγκεφάλου, το 1965. Έπειτα, τον Δεκέμβριο του 2017, ανάρτησα το «Οι ηλεκτρομαγνητικές σκέψεις ενός καχύποπτου» σχετικά με την «διακρανιακή μαγνητική διέγερση», και την πιθανότητα ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ελέγχου της συμπεριφοράς με την χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Εκεί αναρωτιόμουνα κατά πόσον οι εταιρείες μπορούν να επηρεάζουν τους καταναλωτές ή γενικά τους πολίτες. διαβάστε τα σχετικά κείμενα γιατί δένουν με το σημερινό.
Εχθές είδα ένα βίντεο στο youtube. Η Amazon πουλάει ένα είδος «ακουστικών» που επηρεάζουν τις εγκεφαλικές λειτουργίες! Αρκεί να πατηθεί το σχετικό κουμπάκι στο κινητό τηλέφωνο και ο εγκέφαλός του χρήστη θα ακτινοβοληθεί με «ενεργητικότητα», «εφευρετικότητα», «εξυπνάδα» κλπ. Και για του λόγου το αληθές δείτε δύο εικόνες του βίντεο, που δείχνει παραστατικά το μαγνητικό πεδίο που επηρεάζει τον εγκέφαλο.
Έτσι τα ευτυχισμένα πρόβατα/σκλάβοι/καταναλωτές του καταπληκτικού νεοταξικού πολιτισμού μας θα έχουν ένα νέο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ για να δουλεύουν περισσότερο και αποδοτικότερα ή για να καταφέρνουν να αισθάνονται άνθρωποι μέσα στην σημερινή ηθική, πνευματική και διανοητική ζούγκλα που ονομάζουμε «σύγχρονο πολιτισμό».
Επιπλέον βέβαια οι νεοταξικοί πολεμιστές που θα πολεμούν «για την ειρήνη, την δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα» δεν θα έχουν κανενός είδους ενδοιασμό για την αποστολή τους, αφού θα μπορούν να είναι μόνιμα μαστουρωμένοι από μία τέτοια συσκευή ενσωματωμένη στο κράνος τους.
Τώρα αν σας πω ότι αυτό το βίντεο αποδεικνύει ότι κάποια ηλεκτρονική συσκευή μπορεί χρησιμοποιείται ήδη για να αλλάξει τις διαθέσεις πολλών καταναλωτών ή ακόμα χειρότερα πολλών ανθρώπων σε μία ολόκληρη περιοχή, θα το θεωρούσατε και αυτό «θεωρία συνομωσίας»;
Προφανώς ναι, και πάλι προφανώς δεν είμαι και πολύ καλά αφού ως γνωστόν «αυτά τα πράγματα δεν γίνονται». Εξάλλου, αν γινόντουσαν δεν θα διέκοπταν την μετάδοση των τούρκικων σήριαλ για να μας το πουν; Δεν θα έλεγαν κάτι τα τόσο ενημερωτικά μεσημεριανάδικα; Δεν θα γινόταν έστω κάποια αναφορά από τους τρομερούς σεφ στα ριάλιτι;