Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

28 Μαΐου 2019

Φωτιά στην παραλία Μαρκοπούλου Ωροπού

Η ώρα ανάρτησης είναι 1.40 το μεσημέρι. Η φωτιά ξεκίνησε κατά τις δώδεκα τουλάχιστον.
Κάποιο ΗΛΙΘΙΟ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΔΙΠΟΔΟ αποφάσισε να κάψει χόρτα ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ και ενώ ο αέρας αυτήν την στιγμή πρέπει να είναι στα επτά μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία είναι 20 βαθμοί Κελσίου υπό σκιάν!
Δύο σπίτια δίπλα ακριβώς δεν κάηκαν γιατί ο αέρας ήταν αντίθετος για καλή τους τύχη. Όπως είπε ένας από αυτούς, στο οικόπεδο μένει ένα Αλβανός που έχει κότες κλπ.
Εχθές το απόγευμα μυρίσαμε καπνό, ο οποίος ίσως να προερχόταν από εκεί ίσως από αλλού. Τώρα τι να πω;
Ότι κάτι τέτοιους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ θα έπρεπε ΑΣΧΕΤΩΣ ΦΥΛΗΣ απλά να τους εκτελούν επί τόπου και χωρίς άλλη διαδικασία;
Ίσως να σας φανεί χοντρό εσάς των δημοκρατών.
Αλλά μάλλον κάτι τέτοιο θα πρέπει να αρχίσει να γίνεται, διαφορετικά η πρώην Ελλάδα, και νυν Ελλαδιστάν, θα μετατραπεί πολύ σύντομα σε Σαχάρα.

Επισκευή σιφωνιού δαπέδου στο μπάνιο

Ξέρω ότι δεν μπορούν όλοι να κάνουν τέτοια πράγματα. Αν και δεν χρειάζεται μεγάλη πείρα και τα απαιτούμενα εργαλεία είναι τελείως στοιχειώδη, οι περισσότεροι έχουν εκπαιδευτεί από το Σύστημα να "σηκώνουν τα χέρια ψηλά" και να ψάχνουν να βρουν κάποιον "ειδικό". Συνήθως ο "ειδικός" είναι κάποιος που δεν ξέρει ούτε πόσο κάνουν δύο και δύο αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι έμαθε [μετά από αρκετά χρόνια βοηθός] να κάνει κάποια βασικά πράγματα, τα οποία θα μπορούσαν να κάνουν και οι περισσότεροι από εσάς εάν καθόντουσαν να σκεφτούν λίγο.
Τέλος πάντων αν δεν μπορείτε να το κάνετε εσείς, θα μπορεί κάποιος φίλος σας που απλά δεν το σκέφτηκε αυτό.