Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

9 Μαΐου 2009

2.000.000 ΕΥΡΩ για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες!!!

«Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν μετανάστες, υπάρχουν άνθρωποι». Αυτό ήταν το κεντρικό σύνθημα της πανάκριβης διαφημιστικής εκστρατείας που διοργάνωσε το περιβόητο Ινστιτούτο Μεταναστευτικής Πολιτικής . Μιάς εκστρατείας που κανείς δεν κατάλαβε για ποιον λόγο έγινε, ωστόσο κόστισε στους φορολογούμενος μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Για όσους δεν γνωρίζουν, μια από τις ενέργειες που έχει κάνει η πολιτεία για να αντιμετωπίσει την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης, ήταν και η δημιουργία ενός Ινστιτούτου. Ναι καλά διαβάσατε! Για να σταματήσουν να έρχονται οι χιλιάδες που έρχονται κάθε χρόνο, η λύση για τον Σημίτη το 2002, ήταν η δημιουργία ενός Ινστιτούτου, του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το πόσο μας κοστίζει η λειτουργία αυτού του «Ινστιτούτου» και το τι μας προσφέρει, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ, αν δεν γινόταν ερώτηση στην Βουλή από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Μάκη Βορίδη. Έτσι λοιπόν πληροφορηθήκαμε ότι ένας από τους σκοπούς λειτουργίας του Ι.ΜΕ.ΠΟ. είναι «ο σχεδιασμός και η υλοποίηση επικοινωνιακής πολιτικής για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα μετανάστευσης» (ΥΠ.ΕΣ./αρ. πρωτ.: 27775/08). Ακόμα μάθαμε ότι σε αυτό το «Ινστιτούτο» απασχολούνται 22 υπάλληλοι και επιδοτείται από τον Έλληνα φορολογούμενο με 2.000.000 ευρώ το χρόνο!
Τέλος, μάθαμε ότι η τελευταία διαφημιστική εκστρατεία κόστισε άλλα 650.000 ευρώ.
Σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης, σε μια περίοδο παρατεταμένης λιτότητας, σε μια περίοδο που η αντοχές του κόσμου δοκιμάζονται καθημερινά, χρησιμοποιούνται τα χρήματα του ελληνικού λαού για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν μετανάστες.!!!
Ότι και να πει κανείς μετά από αυτό θα είναι περιττό...