Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

29 Μαΐου 2014

Κρατικές άδειες

Για τα πάντα χρειάζεσαι άδεια από το κράτος. Για να οδηγήσεις, να ψαρέψεις, να πουλήσεις στην λαϊκή, να γίνεις μάστορας, χειρούργος ή έμπορος. Για να ανοίξεις κατάστημα σιδηρικών, βενζινάδικο ή πορνείο.
Μόνο για να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά δεν χρειάζεται άδεια. Ακριβώς εκεί που θα έπρεπε οι άδειες να δίνονται με φειδώ.
Επιπλέον, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διδάσκει κανέναν πώς να γίνει καλός γονέας, όπως ακριβώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διδάσκει κανέναν πώς να γίνει καλό παιδί.
Έτσι, οι άνθρωποι με διαστρεβλωμένο ψυχικό κόσμο λόγω της λανθασμένης εκπαίδευσης που προσφέρει το Σύστημα  μέσω των ΜΜΕ, κάνουν παιδιά και γίνονται τυφλοί οδηγοί τυφλών. Και μαθαίνουν (ΑΝ μάθουν) από την εμπειρία και τον πόνο, αναπαράγοντας πρακτικές σαν πίθηκοι.
Και όταν μάθουν είναι πλέον αργά.
Η πείρα είναι σαν την τσατσάρα.
Την αποκτάς όταν πλέον δεν έχεις μαλλιά. Και συνήθως όσοι έχουν μαλλιά έχουν και βαρηκοΐα.