Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

21 Νοεμβρίου 2015

Η Ευρωπαϊκή «11η Σεπτεμβρίου» (συνέχεια)

Τα νέα στοιχεία αλλά και η παραπληροφόρηση για το τραγικό συμβάν στο Παρίσι, κάνει το γεγονός να μοιάζει ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με την απάτη των Δίδυμων Πύργων.
-Βρέθηκε διαβατήριο στον τόπο που ανατινάχθηκαν οι δύο τζιχαντιστές, Αλήθεια εσείς θα παίρνατε μαζί σας το διαβατήριο σε μια τέτοια δουλειά;
-Ανακάλυψαν απίστευτα γρήγορα ότι ο κάτοχος του διαβατηρίου πέρασε από την Ελλάδα και βρήκαν και την διαδρομή που ακολούθημα. Την πληροφορία όμως αυτή διέψευσε η ελληνική κυβέρνηση. Ποιος την ακούει; ΚΑΝΕΝΑΣ! Ούτε τα «έγκυρα» ΜΜΕ μας…
-Όλοι οι τρομοκράτες είναι ΒΟΛΙΚΟΤΑΤΑ νεκροί.
-Οι Γάλλοι είχαν πιάσει -μερικές μέρες πριν την επίθεση- έναν από του δράστες ή κάποιον γνωστό του αλλά τον άφησαν ελεύθερο.
-Οι Τούρκοι είχαν προειδοποιήσει για το χτύπημα, αλλά οι Γάλλοι δεν έδωσαν σημασία.
-Οι Ολλανδοί ΓΝΩΡΙΖΑΝ λεπτομέρειες για τρομοκρατική επίθεση αλλά δεν τις είπαν στους Γάλλους!
Τώρα εμφανίστηκε ένα ακόμα παράλογο. Προχθές κυκλοφόρησε στα κανάλια ένα «συγκλονιστικό» ηχητικό ντοκουμέντο από τον θάνατο της γυναίκας που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ανατινάχθηκε. Σε μία στατική φωτογραφία από το εξωτερικό του κτιρίου είχε επενδυθεί η παρακάτω μαγνητοφώνηση:
Ένας άνδρας ρώταγε άγρια: Που είναι ο φίλος σου;
Και μια ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ γυναίκα απαντούσε ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ: -Δεν είναι φίλος μου!

Τώρα αν εσάς σας φαίνεται ότι επρόκειτο για μία φανατική, ζωσμένη με εκρηκτικά και έτοιμη να πεθάνει εμένα δεν μου φαίνεται. Δεν άκουσα ούτε το σύνηθες «Αλλάχ ακμπάρ» ούτε κάτι άλλο σχετικό.
Φυσικά είναι ευκολότερο και βολικότερο να επαναπαυθείτε στο «προφανές» που διαφημίζουν τα κανάλια για την καλή και αγαθή Γαλλία που τόσο υποφέρει από τους κακούς τζιχαντιστές. Τόσο που «είμαστε όλοι Γάλλοι» και «αγαπάμε το Παρίσι» και άλλα συναφή και ΒΛΑΚΩΔΗ που αναρτούν οι καλής θέλησης και ανυποψίαστοι.
Όχι ότι δεν υπάρχουν τζιχαντιστές, έτσι;
Ηλίθιοι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε σε αυτήν την καταραμένη γη.