Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

20 Νοεμβρίου 2011

Κάτω το Χρηματιστήριο


Ξεχάστε την καθημερινότητα και όλες τις σαχλαμάρες που μας ταΐζουν τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και πηγαίνετε με τα παιδιά σας είτε το σαββατοκύριακο  είτε τις καθημερινές στο Μουσείο Παλαιοντολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στου Ζωγράφου.
Θα εκπλαγείτε από τον τεράστιο αριθμό απολιθωμάτων τα οποία προέρχονται από την Ελλάδα. Θα δείτε επίσης όστρακα, χάρτες, απομιμήσεις γνωστών απολιθωμάτων, τρισδιάστατους χάρτες ορισμένων περιοχών όπως η Θήρα και άλλα πολλά.
Επιπλέον το εισιτήριο είναι μόνο δύο ευρώ, υπάρχει άφθονος χώρος για το αυτοκίνητό σας και η δυνατότητα να κάνετε μια καλή βόλτα ανάμεσα στα δέντρα στα μονοπάτια του βουνού ή μέσα στον τεράστιο χώρο της σχολής.
Καλή διασκέδαση και ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ!