Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

1 Ιουλίου 2009

Τσιγάρο ή μαγκιά;


Το πρώτο μου τσιγάρο το δοκίμασα στα 14, επειδή μου το πρόσφερε κάποιος μάγκας συμμαθητής μου και δεν ήθελα να φανώ "ξενέρωτος", τρομάρα μου!!!
Μέχρι τα 17 μου κάπνιζα 5-6 τσιγάρα την μέρα από τράκες.

Συστηματικά ξεκίνησα να αγοράζω πακέτο στα 17 μου, όταν ξεκίνησα καλοκαιρινή δουλειά σε bar και κάπνιζα ασταμάτητα 2-2,5 πακέτα την ημέρα για 26 ολόκληρα χρόνια.

Ήμουν από τους τυχερούς και δεν μου δημιουργήθηκε κάποιο εμφανές πρόβλημα, παρότι στο σόι μου οι καρκίνοι και οι πνευμονοπάθειες έκαναν θραύση.
Πέρυσι 31 Μαΐου, με αφορμή μια ραδιοφωνική εκπομπή, αφιερωμένη στην Ημέρα κατά του Καπνίσματος, δέχτηκα μια πρόκληση από μια ψυχή, που με θεωρούσε έρμαιο εξαρτήσεων και αδύναμο χαρακτήρα, που δεν θα μπορούσε να επιβληθεί στον εαυτό του.
Για το γαμώτο, πέταξα το πακέτο Παρασκευή βράδυ, πέρασα ένα φριχτό Σαββατοκύριακο, γεμάτος νεύρα κι από τότε δεν το ξανάβαλα στο στόμα μου. Έφτασα μάλιστα στο σημείο να αναρωτιέμαι, πώς επί τόσα χρόνια έκανα τέτοια βλακεία, εγώ που περνιέμαι και για έξυπνος, τρομάρα μου!!!

Από μαγκιά το ξεκίνησα κι από μαγκιά το έκοψα μαχαίρι. Πότε λέτε ήμουν περισσότερο μάγκας;

Από το http://aletri.blogspot.com/

Γιατί ο καρκίνος του στήθους εμφανίζεται συνήθως στην μασχάλη;

Πρόκειται για πληροφορία που διασταυρώθηκε με ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπεία και ερευνητές που γνωρίζουν το θέμα. Πρέπει να το κοινοποιήσετε σε όλους τους γνωστούς σας και κυρίως στις γυναίκες. Σας παρακαλώ να ξανασκεφτείτε την χρήση του προϊόντος που μπορεί να προκαλέσει την επικίνδυνη αυτή ασθένεια. Τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι συνδυασμός αντι-ιδρωτικού με αποσμητικό. Για αυτό όταν πάτε σπίτι ελέγξτε: DEODORANT δηλαδή αποσμητικό είναι εντάξει. ANTIPERSPIRANT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!
Η βασική αιτία πρόκλησης καρκίνου του στήθους είναι τα αντι-ιδρωτικά. Προκαλούν συγκέντρωση τοξινών, η οποία προκαλεί κυτταρικές μεταλλάξεις. Και να γιατί:
Το ανθρώπινο σώμα έχει μηχανισμούς αποβολής τοξινών. Αποβάλλει τις τοξίνες από περιοχές του δέρματος πίσω από τα γόνατα, πίσω από τα αυτιά, την βουβωνική χώρα και τις μασχάλες. Οι τοξίνες αποβάλλονται με την εφίδρωση. Τα αντι-ιδρωτικά (όπως ακριβώς λέει και το όνομά τους) εμποδίζουν το ίδρωμα. Οι τοξίνες στην περιοχή της μασχάλης μαζεύονται στους λεμφικούς αδένες κάτω από τις μασχάλες.
Σχεδόν όλοι οι καρκινικοί όγκοι εμφανίζονται στο έξω και επάνω τέταρτο του στήθους, εκεί ακριβώς όπου βρίσκονται τα λεμφικά κέντρα. Αν και στους άνδρες είναι πιο δύσκολο, είναι πιθανό να πάθουν καρκίνο από τα αντι-ιδρωτικά. Σε αυτούς η μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος μένει στις τρίχες. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αντι-ιδρωτικό αμέσως μετά το ξύρισμα της μασχάλης έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν εξαιτίας των μικροτραυματισμών του δέρματος.

Πεποιθήσεις και ζωή

τρόπος μέ τόν ποο μεγαλώνουμε παίζει σημαντικό ρόλο στήν ζωή μας. Τά πιστεύω μας πιό σωστά ο πεποιθήσεις μας εναι ατές πού φανερώνουν τί κριβς εμαστε καί πώς κριβς θά ζήσουμε. Καί ατές κριβς τίς πεποιθήσεις θά πρέπει νά λλάξει κάποιος ποος θέλει νά λλάξει τήν ζωή του. Τό παρακάτω νέκδοτο εναι μία πολύ διδακτική στορία:
O γιός νός ραβα σεΐχη πγε γιά σπουδές στή Τσεχία.
Μετά πό ναν μήνα γράφει στούς δικούς του:
- Πράγα εναι πίθανη, ο νθρωποι πολύ νετοι καί µου ρέσει δ. Μόνο πού μερικές φορές ντρέπομαι ταν πηγαίνω στό Πανεπιστήμιο µ τήν χρυσή µο Mercedes καί βλέπω τόν καθηγητή µου νά κατεβαίνει πό τό τράμ.
Μετά πό μερικές μέρες παίρνει να κατομμύριο δολάρια πιταγή µαζί μέ μία
σημείωση πό τούς γονες του:
-Μήν μς προσβάλεις, γόρασε κι σύ να τράμ…

Ελληνική αναβλητικότητα

ργήσαμε 153 χρόνια λλά τά καταφέραμε…
ντε παιδιά. Καλορίζικη παγόρευση το τσιγάρου.
Θά ζοριστονε λίγο ο καπνιστές λλά τσι σως νά μπορέσουν πολλοί νά τό κόψουν.