Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

20 Μαΐου 2009

Τρομοκρατήθηκα

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε. Άρχισαν να εμφανίζονται και οι πρώτες αφίσες.
Προς το παρόν βλέπω αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ που καλούν τον κόσμο σε «επανάσταση» κατά των δύο μεγάλων κομμάτων. Αρκετά έφαγαν Πασόκ και ΝΔ. σειρά έχει τώρα να φάνε και άλλοι!
Καλά για την Νέα Δημοκρατία δεν το συζητάμε. Θα βγάλει αφίσα με τα χιλιάδες καλά που έκανε στην Ελλάδα προσπαθώντας να μας πείσει ότι τρώμε με χρυσά κουτάλια.
Αλλά εχτές είδα αφίσα του Πασόκ. Είχε φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου!!!!!
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ προσωπικά τρομοκρατήθηκα. Το Πασόκ που (σύμφωνα με τα γκάλοπ) πρόκειται να κυβερνήσει την έρημη τούτη χώρα για τέσσερα χρόνια (ακόμα), ΔΕΝ έχει πολιτικό λόγο. ΔΕΝ έχει πρόγραμμα. ΔΕΝ έχει προσωπικότητα. ΔΕΝ έχει τίποτε.
Έτσι για να μας πείσει να ψηφίσουμε βγάζει την φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά την όποια υπόληψη έχει μείνει στον πεθαμένο ιδρυτή του.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΟΥ.
Τί θα τραβήξουμε ακόμα από το κώμα αυτό;