Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

27 Απριλίου 2016

Ολοκαύτωμα; Ποιο ολοκαύτωμα;

Μπορείτε μήπως να μου διευκρινίσετε για ποιο ακριβώς ολοκαύτωμα «γιορτάζουμε»;
Και στην Δρέσδη έγινε ολοκαύτωμα
Και στην Ρωσία έγινε ολοκαύτωμα
Και στην Πολωνία έγινε ολοκαύτωμα
Και στην Χιροσίμα έγινε ολοκαύτωμα
Και στην Ναγκασάκι έγινε ολοκαύτωμα
Και στο Βιετνάμ έγινε ολοκαύτωμα
Και στην Ελλάδα έγινε ολοκαύτωμα
Και στην Πόντο έγινε ολοκαύτωμα
Και στην Σάμπρα και Σατίλα έγινε ολοκαύτωμα
Και στην Κύπρο έγινε ολοκαύτωμα
Και στην Παλαιστίνη ΓΙΝΕΤΑΙ ολοκαύτωμα
Και στην βόρεια Αφρική ΓΙΝΕΤΑΙ ολοκαύτωμα
Και στην νότια Αφρική ΓΙΝΕΤΑΙ ολοκαύτωμα
Και στην Μέση Ανατολή ΓΙΝΕΤΑΙ ολοκαύτωμα
Και στην Ασία ΓΙΝΕΤΑΙ ολοκαύτωμα
Και στην Νότια Αμερική ΓΙΝΕΤΑΙ ολοκαύτωμα
Και δράστες για τα συνεχιζόμενα αυτά εγκλήματα/ολοκαυτώματα κατά της ανθρωπότητας είναι πάντα οι ίδιοι «πολιτισμένοι» και «ανθρωπιστές» και «δημοκράτες»: Αμερικανοί, Ευρωπαίοι και Εβραίοι, και οι πολυεθνικές τους, που παθαίνουν απύθμενη κρίση αμνησίας για οποιοδήποτε άλλο ολοκαύτωμα εκτός από εκείνο των καλών και αγαθών εβραίων που ανταποδίδουν σήμερα τα ίδια στους Παλαιστίνιους.
Και έχουν ορίσει και ειδική μέρα αμνησίας όπου πρέπει να γιορτάζουμε ΜΟΝΟ το εβραϊκό ολοκαύτωμα και ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. Και το να αντιδράσεις θεωρείται έγκλημα!
Ποιοι δημοκρατικοί εγκέφαλοι σκέφτηκαν ότι μπορούν να απαγορεύσουν δια ροπάλου να έχει κάποιος την δική του άποψη ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ;
Από πότε αυτές οι περίφημες παγκόσμιες ημέρες πρέπει να γιορτάζονται από οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο;
Προσωπικά θαυμάζω τους Εβραίους γιατί είναι μαχητικότατοι όσον αφορά τα εθνικά και οικονομικά συμφέροντά τους.
Τους θαυμάζω για την επιθετική εθνική προπαγάνδα τους, αφού έχουν καταφέρει να θεωρείται ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΚΕΨΗΣ το να αμφισβητήσεις οτιδήποτε έχει σχέση μαζί τους.
Αλλά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να γιορτάσω μια δικτατορικά επιβαλλόμενη γιορτή μίσους και μισαλλοδοξίας προς όλους τους μη εβραίους.
Δεν υπάρχει περίπτωση να γιορτάσω ένα κατά μεγάλο ποσοστό ψεύτικο ολοκαύτωμα, μιας φυλής με ναζιστική συμπεριφορά στην Μέση Ανατολή, ανάλογη με αυτήν της ΙΣΙΣ, που διαπράττει συνεχώς εγκλήματα κατά των αδυνάμων της περιοχής.
Αν εσείς έχετε διαφορετική γνώμη τρέξτε να αγοράσετε τα αποδεδειγμένα ψεύτικα βιβλία πολλών «επιζώντων». Θα νοιώσετε εξαίσια πολιτισμένοι και ανθρωπιστές.