Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

16 Δεκεμβρίου 2012

Το τέλος του κόσμου, η συντέλεια και οι Έψιλον


Πάλι έρχεται η συντέλεια. Πάλι αρχίσανε όλοι τις καταχωρήσεις, τις δηλώσεις, τα βίντεο και γενικά τις αποδείξεις περί της συντέλειας.
Φυσικά δεν υπάρχει τίποτε σίγουρο. Όλοι αναπαράγουν αυτά που είδαν σε ένα βίντεο, ή διάβασαν σε ένα βιβλίο. Όλοι αναπαράγουν προσωπικές εκτιμήσεις «τραβώντας» και «κόβοντας» στοιχεία για να τα ταιριάξουν σε αυτό που θεωρούν σαν αληθινό.
Αναφέρονται οι Μάγιας, η πυραμίδα του Χέοπος, ο Σείριος, κομήτες, πλανήτης Χ, πλανήτης Νέμεσις, Νιμπίρου, Αρμαγεδώνες, αστεροειδείς, ηφαίστεια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.
Για πολλούς θα έρθουν και οι Έψιλον, αυτοί οι μυστηριώδεις τύποι, οι οποίοι δίνουν «εργολαβικά» και με θαυματουργό τρόπο πληροφορίες σε μερικούς, τους οποίους προφανώς επέλεξαν «έτσι». Και φυσικά θα σώσουν την Ελλάδα, παρά την θεαματική, μνημειώδη και ακατανίκητη βλακεία που μας δέρνει εδώ και πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια.
Όλες αυτές οι φαντασιόπληκτες προβλέψεις δίνουν λαβή στους κατεξοχήν φαντασιόπληκτους (όπως κάποιοι «καταξιωμένοι» αστρονόμοι) να βγαίνουν και να λένε ότι όλα αυτά είναι βλακείες. Βέβαια πριν μερικά χρόνια, οι ίδιοι έλεγαν ότι η ύπαρξη εξωγήινων είναι μία βλακεία ανόητων ανθρώπων. Σήμερα (παρασυρμένοι αναγκαστικά από το ρεύμα της εποχής) βεβαιώνουν ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Αυτό είναι ένα τυπικό δείγμα ανθρώπινης αξιοπιστίας, ειδικά των «ειδικών».
Φυσικά εγώ δεν θα μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση σε όλα αυτά. Και εγώ θα σας πω την προσωπική μου εκτίμηση. Αλλά δεν θα σας πω ότι ο κόσμος θα καταστραφεί σε μερικές μέρες.
Δεν υπάρχει τίποτε πιο ανόητο κατά την γνώμη μου από το να θέλεις να υποτάξεις το σύμπαν και τους νόμους που το διέπουν σε ανθρώπινες ημερομηνίες. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι όταν κανένας δεν ήξερε τίποτε για καταστροφές και πλανήτες που θα μας εξαφάνιζαν, όταν κανένας δεν ασχολιόταν με καταστροφολογίες, υπήρχε ένας συγγραφέας ο οποίος έγραψε τα τελευταία βιβλία του στις αρχές της δεκαετίας του 1970, αφού πέθανε το 1977.
Ο συγγραφέας αναφέρει για δύο καταστροφές:
Η πρώτη θα συμβεί (σε άγνωστη ημερομηνία, όταν θα περάσουμε μέσα από τα δαχτυλίδια της Αλκυόνης, οπότε θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στους φυσικούς νόμους. Ενημερωτικά σας αναφέρω ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι η γη πλησιάζει σε μία περιοχή του διαστήματος όπου υπάρχουν μεγάλα μαγνητικά ή ραδιενεργά πεδία. Μάλιστα η περιοχή  αναφέρεται σαν Αλκυόνη.
Ο παρακάτω χάρτης (δεν ξέρω ποιος ακριβώς τον έφτιαξε) δείχνει το πώς υποτίθεται ότι είναι αυτά τα δαχτυλίδια.


Το κείμενο για την Αλκυόνη μπορείτε να το διαβάσετε εδώ «Wordpress: ΑΛΚΥΟΝΗ» ή εδώ «Blogger: ΑΛΚΥΟΝΗ»

Η δεύτερη καταστροφή πρόκειται να έρθει από τον πλανήτη Ερκόλουμπους, τον οποίο ο συγγραφέας αναφέρει με αρκετές λεπτομέρειες. Στην εικόνα βλέπετε το σχεδιάγραμμα του πως θα συναντηθούν τα δύο ηλιακά συστήματα.

Ο πλανήτης αυτός είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από τον Δία. Η ΝΑΣΑ έχει κάνει ήδη σχετικές αναφορές για ένα τέτοιο «άγνωστο» σώμα.
Αναφέρει επίσης ότι θα πλησιάσει την γη (και επομένως θα την καταστρέψει) κάπου γύρω στο 2.500. υπογραμμίζει μάλιστα ότι κανένας δεν ξέρει την ακριβή ημερομηνία της τελικής καταστροφής, αφού αυτή μπορεί να επιταχυνθεί ή να επιβραδυνθεί από Ανώτερους Νόμους, οι οποίοι δρουν έξω από την υποτυπώδη ανθρώπινη αντίληψη.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Ερκόλουμπους μπορείτε να διαβάσετε εδώ: «Wordpress: Η εποχή του Υδροχόου, Ο Ερκόλουμπους, Η Συντέλεια.» ή εδώ: «Blogger: Η εποχή του Υδροχόου, Ο Ερκόλουμπους, Η Συντέλεια.».
Τέλος  υπάρχει μία αξιοσημείωτη λεπτομέρεια. Στον χάρτη για τον Ερκόλουμπους, χάρτη ο οποίος είναι σχεδιασμένος μάλλον πριν το 1970, υπάρχει ένας ενδιαφέρων πλανήτης, ο οποίος αναφέρεται σαν ΕΨΙΛΟΝ!!!
Δεν ξέρω αν είναι μία τυχαία συνωνυμία ή αν αυτήν την στιγμή σας αποκαλύπτω μία σημαντική πληροφορία, πάντως προσωπικά η πληροφορία αυτή μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα. Γενικά ο νοτιοαμερικανός συγγραφέας, «συμπαθεί» τους αρχαίους Έλληνες και μάλιστα λέει κάπου ότι οι αρχαίοι θεοί πρόκειται να ξανάρθουν μετά την μεγάλη καταστροφή.
Διαβάστε τα δύο κείμενα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.