Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

23 Ιουνίου 2017

Η κοροϊδία των προσωπικών δεδομένων

Πριν μερικά χρόνια μας προέκυψε από το πουθενά η Ανεξάρτητη Αρχή Προσωπικών Δεδομένων. Ουσιαστικά πρόκειται για μία υπερκυβέρνηση η οποία είναι πάνω από πρωθυπουργό, Βουλή, αστυνομία, δικαστήρια κλπ και άλλα τέτοια πράσινα άλογα, και υπαγορεύει τις διάφορες πολιτικές που ασκούνται (όποτε βέβαια βολεύει την κυβέρνηση).
Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου έχουν πρήξει αυτά όπου δεν πιάνει μελάνι οι συνεχείς δηλώσεις προστασίας των προσωπικών δεδομένων μου από κάθε είδους σάιτ και πρόγραμμα στο διαδίκτυο.
Όλα αυτά βέβαια είναι φούμαρα, και αν πιστεύετε τέτοιες διαβεβαιώσεις δεν φταίω εγώ που ανακατατάσσεστε στους χαζούς που τα πιστεύουν.
Και σαν απόδειξη ορίστε το προσωπικό περιστατικό μου:
Τους τελευταίους μήνες κατέβηκα στην Αθήνα για κάποιον γιατρό καμιά δεκαπενταριά φορές. Τις τελευταίες έκλεισα παρκινγκ μέσω του διαδικτύου. Επίσης, τις τελευταίες ημέρες χρειάστηκε να πάω δύο φορές στο αεροδρόμιο για να πάρω δύο φίλους. Φυσικά χρησιμοποίησα το παρκινγκ που υπάρχει εκεί.
Μετά δύο μέρες μου ήρθε μία διαφήμιση από την εταιρεία του πάρκινγκ. Το μόνο στοιχείο που είχαν ήταν η πινακίδα του αυτοκινήτου. Όμως από εκεί και μέσω της δήθεν κρυφής βάσης δεδομένων με τα δήθεν κρυφά προσωπικά στοιχεία, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ, μου έστειλαν στο email μου διαφήμιση.
Και για του λόγου το αληθές δείτε το email.