Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

10 Ιουλίου 2016

Καημένοι καταναλωτές πολιτικο-οικονομικών…

Και απάνω που θα βγαίναμε από την κρίση και θα μπαίναμε στις αγορές νάσου οι Άγγλοι που την έκαναν από την ΕΕ γιατί προφανώς ΔΕΝ τους συνέφερε, παρά το ότι δεν είχαν το βαρίδι του ευρώ στο ποδάρι.
Από κοντά οι Ιταλοί έχουν σοβαρό πρόβλημα με κόκκινα δάνεια. Που σημαίνει ότι μεγάλο ποσοστό των ιταλών είναι πλέον εξαθλιωμένο και αδυνατεί να πληρώσει στις τράπεζες. Ποιοι οι ιταλοί που έχουν βαριά βιομηχανία και είναι από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου.
Από κοντά και οι Γάλλοι που έχουν σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα. Ποιοι οι γάλλοι που σαν τους ιταλούς είναι βιομηχανική χώρα από τις ισχυρότερες του πλανήτη.
Από κοντά και η Ισπανία και η Πορτογαλία, υπό οικονομική κατάρρευση και οι δύο, για τις οποίες τα δανειοδίαιτα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα.
Από κοντά και οι Γερμανοί που συνεχίζουν να απαιτούν σκληρή οικονομική πολιτική οικονομικής αφαίμαξης και εξαθλίωσης των μαζών για να καθυστερήσουν την μαύρη τρύπα η οποία ετοιμάζεται να καταπιεί τις τράπεζές τους.
Από κοντά και οι μεγαλοεκδότες/μεγαλοεργολάβοι που χρόνια τώρα διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους ότι είναι καλοπληρωτές, ενώ τώρα αποδεικνύεται ότι χρωστάνε κάποια δις, τα οποία τελικά θα πληρώσετε εσείς κορόιδα.
Από κοντά και το παιδί του λαού ο Αυτιάς, που χτίζει τριώροφη βίλλα και διαμαρτύρεται στους χαχόλους για την οικονομική κρίση.
Από κοντά και η αριστερή υφυπουργός Νταλάρα που χτίζει δυο τρεις ακόμα παραθαλάσσιες βίλες σε νησιά για να τις προσθέσει στα σχεδόν τριάντα ακίνητα που έχει.
Από κοντά και τα 6230 «φυσικά πρόσωπα» (ή επώνυμοι) που χρωστάνε πάνω από 150.000 στην εφορία (μόνο ένας χρωστάει 1,26 δις!).
Από κοντά και ο αριστερός (χα χα) Τσίπρας που κάνει αγκαλίτσες με τον καπιταλιστή Ομπάμα.
Από κοντά και ο Μητσοτάκης, πιστός ακόλουθος και υπηρέτης του Αγίου ΔΝΤ, που πάει στο Ισραήλ για να πάρει τις ευλογίες των Εβραίων, λες και το πατριδιστάν του δεν έχει προβλήματα για να κάτσει εδώ να τα λύσει (αλλά τα προβλήματα θα κοιτάμε ή πως θα πάρουμε την καρέκλα;).
Και εσείς φουκαράδες καταναλωτές πολιτικο-οικονομικού κουτόχορτου καθόσαστε απαθείς -σαν τα πρόβατα στο σφαγείο- και παρακολουθείτε απίστευτης κενότητας ενημερωτικές και οικονομικές εκπομπές, μπροστά στις οποίες το ανόητο ποδόσφαιρο και τα άθλια Χ-φάκτορ φαντάζουν άξια για νόμπελ λογοτεχνίας.
Ξέρετε γιατί κατέρρευσε κάποτε η διάσημη Βυζαντινή αυτοκρατορία; Γιατί όλοι έτρωγαν και έβαζαν φόρους. Να σας θυμίσω το «καπνικό» όπου κάθε καμινάδα που έβγαζε καπνό έπρεπε να πληρώνει φόρο στο διεφθαρμένο κράτος.
Κλείστε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, πετάξτε τις εφημερίδες και για μία και μοναδική στιγμή στην ανούσια ύπαρξή σας πάρτε μία βαθιά ανάσα. Μείνετε ακίνητοι και αμίλητοι και ακούστε την Μεγάλη Μητέρα σας. Θα σας μιλήσει μέσα από το θραύσμα του ανέμου στα φύλλα, το τιτίβισμα των πουλιών, τον παφλασμό της θάλασσας.
Ξέρετε τι θα σας πει;
Θα σας πει ότι από κτήσεως κόσμου πάντα μερικοί καταλήστευαν τους πολλούς, αλλά τελικά πήραν ότι και οι άλλοι: δύο μέτρα χώμα.
Θα σας πει να σταματήσετε να υποφέρετε ψυχολογικά με της ηλιθιότητες των ηλιθίων που μέσα σε άκρατο εγωισμό, λατρεύουν το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΓΩ, νομίζοντας ότι αξίζουν κάτι περισσότερο από όσο ένας κόκκος σκόνης μπροστά στο Ακτινοβόλο Άπειρο.
Θα σας πει επίσης ότι όσο και αν υποφέρετε σωματικά, όσο και να πεινάτε, να είσαστε άρρωστοι, να βρισκόσαστε πρόσφυγες στους δρόμους, να είσαστε κλεισμένοι σε μπουντρούμια, να πεθαίνετε στα πεδία των μαχών, κλπ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. Βαθιά στον ψυχισμό σας, θαμμένος κάτω από την ηλίθια πολιτικο-οικονομική ενασχόλησή σας, σκεπασμένος από την άμετρη λατρεία σας για το ΕΓΩ σας, βρίσκεται μία Οντότητα που μπορεί να ονομαστεί Πατέρας, Εσωτερικός Δικαστής, ή αν προτιμάτε Θεός. Πρόκειται για ένα Ον εκτός τόπου και χρόνου, εκτός κατανόησης, εκτός περιγραφής, Ένα Ον εκτός θρησκειών, ένα Ον το οποίο σας αφήνει ελεύθερους να διαλέξετε Αυτό ή τον Αυτιά. Και περιμένει ατάραχο και χαμογελαστό να πάψετε να ασχολείστε με τον κάθε Αυτιά.
Και τέλος θα σας πει επίσης ότι ή Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων (η οποία είναι πανάρχαια) δεν θέλει ούτε τα λεφτά σας, ούτε το σπίτι σας, ούτε καν τις ζωές σας. Αυτά τα έχει στο τσεπάκι της πριν ακόμα να γεννηθείτε. Εκείνο που θέλει είναι η ψυχή σας.
Και ένας Μεγάλος ‘Άνθρωπος είχε πει ότι δεν πρέπει να φοβάστε αυτούς που μπορούν να πάρουν την ζωή σας, αλλά εκείνους που μπορούν να πάρουν την ψυχή σας.
Εσείς όμως ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ την Νέα Τάξη, για τον απλούστατο λόγο ότι κανακεύει το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΕΓΩ.
Καημένοι καταναλωτές…