Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

3 Δεκεμβρίου 2016

Ύπουλη νεοταξική προπαγάνδα

Για να επικρατήσει η Νέα Τάξη πρέπει να επιτύχει την αδράνεια των πολιτών. Και μία βασική προϋπόθεση για αυτό είναι η καταστροφή της τυπικής οικογένειας και το θόλωμα των κανόνων συμπεριφοράς των δύο φύλων. Σαν πρώτο βήμα ήρθε o νόμος της ΕΕ για την αντικατάσταση των όρων «πατέρας» και «μητέρα» με τους πολιτικά ορθούς «γονέας 1» και «γονέας 2». Πρώτα πρώτα καταργείται το φύλο του γονέα. Έτσι, αργότερα θα μπορεί να προστεθεί και «γονέας τρείς, γονέας χίλιοι δεκατρείς» κλπ, ανάλογα με το πώς θα ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ στους νεοταξικούς σκλάβους -εεεμμμ- πολίτες της πολυπολιτισμικής κοινωνίας ήθελα να πω, να αναπαράγονται.
Ήδη έχει νομοθετηθεί η «ισότητα» των LGBT (Λεσβίες-Ομοφυλόφιλοι-Αμφισεξουαλικοί-Τρανσέξουαλ). Μόνο που βέβαια δεν πρόκειται για ισότητα με τους «κανονικούς» αλλά για ανωτερότητα από τους «κανονικούς». Οι LGBT είναι οι ΠΙΟ καλοί, οι ΠΙΟ έξυπνοι, οι ΠΙΟ ευαίσθητοι, οι ΠΙΟ μορφωμένοι και όταν δηλώνεις LGBT είναι «ίν», είσαι «κούλ» και μπορείς να είσαι πολύ υπερήφανος όπως ακριβώς και τα ινδάλματά μας στο Χόλυγουντ.
Βλέπετε όλα τα προβλήματα στην γη έχουν λυθεί. Το μόνο που μένει να λυθεί είναι η «ισότητα» μεταξύ φύσης και παραφύσης.
Αν και δεν θα το έχετε προσέξει, δεν υπάρχει πια ένα έργο στην τηλεόραση που να μην δείχνει και κάποιον ομοφυλόφιλο. Πολύ σπάνια θα δείτε στα έργα ομοφυλόφιλο, λεσβία κλπ να παρανομεί. Όλοι οι LGBT είναι πάντοτε πολιτισμένοι, ήρεμοι, ευαίσθητοι, ενώ η κατανόηση και η καλοσύνη τρέχει από τα μπατζάκια τους. Αντίθετα οι «άλλοι» εμφανίζονται κακοί, σκληροί, αδιάλλακτοι και φυσικά οι τίμιοι και πολυ-πολιτισμικοί αστυνόμοι τους κλείνουν μέσα.
Τα μικρά παιδιά, από μωρά, άσχετα με το τι θα τους λέτε εσείς, βομβαρδίζονται με δύο είδη κατάλληλες εντυπώσεις.
1) Παρακάτω βλέπετε μία ωραία κοντοκουρεμένη κοπελίτσα. 

Έχει σκουλαρίκια στο αυτί και στην μύτη, βαμμένα χείλια και μάτια και βγαλμένα φρύδια. Τίποτε το περίεργο θα πείτε. ΟΜΩΣ, η «κοπελίτσα» είναι ο ΑΝΗΛΙΚΟΣ, σκληρός, μαγκίτης, γιος ενός σκληρού και μαγκίτη μεταλλαγμένου υπερήρωα!
2) Η δεύτερη σειρά εντυπώσεων έχει σχέση με τις γυναίκες. 

Σκληρές τύπισσες (όπως στην φωτογραφία που η κοπέλα μασάει ένα σπίρτο) πολεμάνε, σκοτώνουν μέχρι να πεις κίμινο, παίζουν ξύλο, και είναι ικανές να βάλουν κάτω τέσσερις και πέντε άντρες ταυτόχρονα και μάλιστα φορώντας ψηλοτάκουνα!
Αργά και σταθερά, όσο οι παλιές γενιές θα φεύγουν από την μέση, θα επικρατήσει ένα απολιτικό υβρίδιο με υβριδική συμπεριφορά που δεν θα είναι ούτε άνδρας ούτε γυναίκα.
Ήδη πολλά αγόρια αλλά και άνδρες έχουν υιοθετήσει μία γλυκανάλατη ομιλία, η οποία πριν από μερικές μόλις δεκαετίες θα τους κατέτασσε στις «συκιές». Και αυτό το γλυκανάλατο θεωρείται πλέον ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό.
Έπειτα, η ανθρωπότητα θα γίνει μία μεγάλη αγαπημένη οικογένεια LGBT, όπου κανείς δεν θα ξέρει ποιος τον γέννησε, όποιος νάναι θα πηδάει όποιον νάναι και όλους μαζί θα τους πηδάει η νεοταξική πολυεθνική ελίτ που θα τους έχει να δουλεύουν μόνο για να μπορούν να ανασαίνουν.
Άμα είσαι «πολυπολιτισμένος» και «γλυκούλης» και το «φουρνίζεις το κουνέλι» που να βρεις ενέργεια για να διαμαρτυρηθείς επειδή έχεις μισθό πείνας ή γιατί δουλεύεις ατελείωτες ώρες. Άσε που απέναντί σου θα έχεις τα όργανα της τάξεως, τα οποία ΦΥΣΙΚΑ θα είναι επανδρωμένα με τα εναπομείναντα (και συντηρούμενα) «σοβινιστικά γουρούνια», και τα οποία θα σε εξαφανίζουν «μέχρι να πεις κίμινο».
Και ενώ όλα αυτά έχουν αρχίσει να υλοποιούνται, οι σκλάβοι αγοράζουν γκάτζετ, αρώματα και αυτοκίνητα, νομίζοντας ότι είναι ελεύθεροι άνθρωποι με ελεύθερη βούληση! Και το χειρότερο νομίζοντας ότι όλα αυτά είναι μία θεωρία συνομωσίας…

Ο χορός των ΑΜΕΑ

Και μόνο επειδή έχετε δύο πόδια (έστω και χωρίς παπούτσια) χορέψτε τον χορό των ΑΜΕΑ για εσάς επειδή ακριβώς έχετε πόδια αλλά και για όσους δεν έχουν.
Είναι ένας τρόπος να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας.