Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

26 Φεβρουαρίου 2015

Γραμματείς και Συριζαίοι (και τηλεκανάλια) υποκριτές…

1) Στις 14|02|2015 ένας ΛΑΘΡΟμετανάστης «αυτοκτόνησε». Πανικός στα κανάλια. Να οι ανταποκρίσεις, να τα βίντεο, να το ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) με πανό να διαμαρτύρεται.
Μέχρι ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Πανούσης έτρεξε για να δηλώσει ανερυθρίαστα στα κανάλια: «ήρθα να εκφράσω την ντροπή μου…» (Είδατε ρε παλιοφασίστες πολιτισμό και ανθρωπιά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συν αυτώ;)
Με λίγα λόγια, ο πακιστανός αφού μεγάλωσε σε ένα κράτος-φρίκη, αφού πέρασε από φωτιά και σίδερο για να έρθει στο Ελλαδιστάν, ΞΑΦΝΙΚΑ δεν άντεξε να μείνει στα κρατητήρια μερικές ημέρες. Αν εσείς το τρώτε αυτό εγώ δεν μπορώ. Ούτε και την ιλιγγιώδη ταχύτητα με την οποία βγήκε το πόρισμα της «αυτοκτονίας».
2) Διπλή αυτοκτονία σημειώθηκε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στη Χαλκίδα. Μάνα και γιος αυτοκτόνησαν λόγω της οικονομικής κατάστασης.
ΚΑΝΕΝΑ μεγάλο κανάλι δεν έδειξε κάτι.
Το ΚΕΕΡΦΑ δεν καταδέχεται να ασχοληθεί.
Ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη, Γιάννης Πανούση ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.

Με τους φασίστες του ελλαντιστάν θα ασχολούμαστε τώρα;