Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

30 Μαΐου 2014

Ηλίθια αθλήματα

Πραγματικά είμαι έξαλλος.
Πήγα σήμερα να ρωτήσω για μία ζυγαριά. Μέσα ήταν ένας με την κόρη του και αγόραζε κάτι τσιγκαλίδια γιατί η μικρή που δεν ήταν πάνω από 14 με 15 έπασχε από σπονδυλόλυση. Με λίγα λόγια είχε μικρο-κατάγματα στην σπονδυλική στήλη επειδή έπαιζε βόλεϊ. Έτσι θα αποκτήσει σοβαρότατα προβλήματα και θα υποφέρει άσχημα στο μέλλον, επειδή ο ηλίθιος πατέρας της, υπακούοντας στην ηλίθια μόδα που επικρατεί στην ηλίθια κοινωνία μας, έστειλε την κόρη του σε έναν ηλίθιο γυμναστή για να παίξει αυτό το ηλίθιο παιχνίδι.
Είμαι εξήντα χρονών και ΟΛΟΙ οι γνωστοί μου που έχουν κάποιο ορθοπεδικό πρόβλημα, το απέκτησαν ή το επιδείνωσαν με αυτήν την ηλίθια μανία για «αθλητισμό».
Αν υπήρχε μυαλό σε αυτόν τον κόσμο θα έπρεπε να απαγορευτεί το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ. Αυτά τα ηλίθια παιχνίδια είναι τα πιο καταστροφικά, καταστρέφουν αρθρώσεις και συνδέσμους, δημιουργώντας έτσι απίστευτα προβλήματα υγείας. Προβλήματα που κανένας δεν τα συνδέει με τα τρία αυτά ΜΟΔΑΤΑ «αθλήματα».
Και προφανώς θα αντιδράσετε για αυτό το κείμενο, αφού μεγαλώσατε σε έναν κόσμο που τα έχει θεοποιήσει, αλλά προσέξτε λίγο και θα διαπιστώσετε ότι έχω δίκιο.