Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

19 Απριλίου 2017

Ποιος φοβάται τον Ερντογάν;

Σήμερα μπορείτε να διαβάσετε και να ακούσετε κάθε είδους μπαρούφες σχετικά με το ότι κινδυνεύουμε από τον Ερντογάν, τους Τούρκους και τους εισαγόμενους μουσουλμάνους.
Μην σκάτε με τέτοιες σαχλαμάρες. Δεν έχουμε καμία ανάγκη τους μουσουλμάνους για να εξαφανιστούμε. Και ο λόγος είναι απλός.
Έχοντας υιοθετήσει -εδώ και τέσσερις τουλάχιστον δεκαετίες- μία εντατική νεοταξική/αθεϊστική εκπαίδευση (ΟΧΙ δεν είμαι «θρησκευόμενος») μέσα από το σχολείο και την τηλεόραση έχουμε καταφέρει τα εξής:
-Το ποσοστό γεννήσεων είναι πλέον μικρότερο από το ποσοστό θανάτων.
-Ένα ποσοστό νέων (οι πιο ικανοί και εκπαιδευμένοι) μεταναστεύει λόγω της πολιτικής των ελληνικών(;) κομμάτων και φυσικά δεν θα ξαναγυρίσει.
-Ένα ποσοστό νέων μένουν ανύπαντροι για λόγους οικονομικής δυσπραγίας.
-Ένα ποσοστό νέων μένουν ανύπαντροι επειδή «προτιμούν την καριέρα» τους.
-Ένα ποσοστό νέων κάνουν μόνο ένα παιδί, και όσοι έχουν τρία παιδιά θεωρούνται πλέον πολύτεκνοι.
-Ένα ποσοστό ανθρώπων κάνουν παιδιά (μεγάλη ηλικία, άθλια σύγχρονη διατροφή, μόλυνση, άγχος) στηριζόμενοι σε ευγονικές μεθόδους. Έτσι έχουν αυξηθεί τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, τα παιδιά με κακή υγεία, αλλά και οι θάνατοι ανήλικων από γεροντικά νοσήματα, όπως πχ οι καρδιακές προσβολές.
-Ένα ποσοστό νέων καταστρέφεται από την ασύδοτη χρήση νόμιμων (τσιγάρα, ποτά, δυτική μουσική) και παράνομων (χασίς, κλπ) ναρκωτικών.
-Ένα ποσοστό νέων εξολοθρεύεται στις πολεμικές συγκρούσεις της ασφάλτου. Κάθε χρόνο έχουμε 850 νεκρούς και 11.600 τραυματίες (πολλοί από αυτούς μένουν ανάπηροι) σε τροχαία ατυχήματα.
Οι αμερικανοί, κατά την εντεκαετή εισβολή στο Ιράκ, είχαν κατά μέσον όρο 400 νεκρούς και 2.900 τραυματίες τον χρόνο.
Επομένως ποιος φοβάται τον Ερντογάν; Και γιατί να σκάσει να κάνει εισβολή στο μισητό Ελλαδιστάν;
Δεν χρειάζεται παρά να περιμένει, αφού ο χρόνος δουλεύει εναντίον της Ελλάδας και εμείς βοηθάμε με όλες μας τις δυνάμεις.