Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

9 Δεκεμβρίου 2017

Τον συντρίψαμε τον Ερντογάν

Τον κάναμε λιώμα τον Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στο Ελλαδιστάν ή μάλλον στην ΠΟΔΕ (Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία της Ελλάδας).
Απόδειξη;
Συντετριμμένος ηθικά και πολιτικά (από την δυναμικότητα και το πολιτικό ανάστημα του Τσίπρα) ο Ερντογάν επέτρεψε να παιχθεί ο εθνικός μας ύμνος κατά την τελετή μπροστά στην Βουλή!!!

Και τώρα στα σοβαρά:
Περιμένατε τίποτε καλύτερο από ένα υβριδικό κυβερνητικό σχήμα που λόγω της κοσμοθεωρίας του μισεί το ελληνικό έθνος, την θρησκεία και την γλώσσα του, ονειρευόμενο σοσιαλιστικούς πολυπολιτισμικούς παράδεισους τύπου ΕΣΣΔ;
Περιμένατε τίποτε καλύτερο από μία δήθεν αριστερή κυβέρνηση πλουσίων που θεωρεί παιδιά της τους φασίστες που καταστρέφουν συστηματικά το κέντρο της Αθήνας;
Περιμένατε τίποτε καλύτερο από έναν δήθεν αριστερό, με ιδεολογία και σκεπτικό δεκαεξάχρονου πρόεδρου δεκαπενταμελούς, με μπαμπά χουντικό, που τον προωθούσαν τα δεξιά ΜΜΕ, ο οποίος δεν έχει δουλέψει ποτέ του;
Αντίθετα, θα έπρεπε να περιμένετε τα ίδια και χειρότερα από αυτά που θα έκαναν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με αρχηγούς που είναι υπάλληλοι ή πολυεκατομμυριούχων, ή εκδοτών ή του ΔΝΤ, ή απλά χωνεύουν αυτά που έκλεψαν από την ΠΟΔΕ τις δεκαετίες της «αλλαγής» προς το δημοκρατικότερο.
Όσο για τις φωτογραφίες των ευζώνων με το δολοφονικό βλέμμα προς τον Ερντογάν, δεν αξίζουν τίποτε. Ο λόγος είναι ότι τέτοιοι τύποι δεν θα μπουν ΠΟΤΕ σε κανένα κόμμα και ούτε και θα τους ψηφίσετε, γιατί δεν θα ήξεραν να σας παραμυθιάζουν με υποσχέσεις. Αφήστε που από την φάτσα τους φαίνονται αρσενικά, φασιστικά, σοβινιστικά γουρούνια που μάλλον δεν έχουν σε υπόληψη την τρομερά πολιτισμένη κοινότητα των LGBT.
Μάλιστα!