Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

29 Οκτωβρίου 2013

Παπούλιας μαινόμενος

Και ξαφνικά ο Παπούλιας βγήκε από το κώμα που είχε πέσει τρία χρόνια τώρα. Έβγαλε τον ορό, πέταξε τα σωληνάκια του οξυγόνου, σηκώθηκε από το αναπηρικό καροτσάκι, τράβηξε το σπαθί του και άρχισε ανένδοτο αγώνα εναντίον των κακών ευρωπαίων.
Τον έπνιξε το δίκιο του. Πώς να την βγάλει μόνο με 11.561 ευρώ συν 6.240 ευρώ για έξοδα παράστασης τον μήνα;
Σκέφτηκε λοιπόν ότι αφού αυτός δεν την βγάζει με 17.801 ευρώ, ίσως οι άνεργοι και οι συνταξιούχοι να είχαν κάποιες μικροδυκολίες.
Δήλωσε λοιπόν με αποφασιστικό ύφος ότι εμείς οι Έλληνες δεν υποκύπτουμε σε ευρωπαϊκούς εκβιασμούς!
Άργησε βέβαια τρία χρόνια, αλλά ως γέρων δικαιολογείται να είναι αργός στις αντιδράσεις του. Εξάλλου όταν τρώνε δεν μιλάνε.
Εγώ άλλο σκέφτομαι: αν αφήσαμε να μας καταντήσουν έτσι τώρα που δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς, φανταστείτε τι θα γινόταν αν υποκύπταμε…

Εσείς αναρτήσατε σημαία;

Εγώ όχι.
Για ποιόν λόγο άλλωστε;
Τα κομμουνιστικά κόμματα (που βάλατε με την ψήφο σας στην Ελληνική Βολή) δεν καταδέχονται να δίνουν καμιά ελληνική σημαία στους υπηκόους τους όταν κάνουν πορείες. Μάλιστα, η Παπαρήγα είχε πει ότι «δεν έχει πρόβλημα με την σημαία». Φανταστείτε ότι μας κάνει την τιμή να την ανεβάζει σε ιστό δίπλα στο σφυροδρέπανο!!!
Τα «δημοκρατικά» κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ (που βάλατε με την ψήφο σας στην Ελληνική Βολή) έχουν απαγορεύσει με νόμο την ανάρτηση της σημαίας ΜΕΣΑ στο κοινοβούλιο.
Από ότι ακούω απαγορεύεται να μπεις στην Ακρόπολη και στην Βουλή αν έχεις μαζί σου ελληνική σημαία.
Και κανένας από τους 300 δεν το έχει κάνει ποτέ θέμα. Ούτε καν οι Χρυσαυγίτες που έχουν την σημαία «κορώνα στο κεφάλι τους».
Για ποιόν λόγο να βγάλω στο μπαλκόνι ένα σύμβολο που κανένας δεν το θέλει και κανένας δεν ενδιαφέρεται για αυτό;