Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

13 Απριλίου 2017

Ποιος βοηθάει την Βόρειο Κορέα;

Η βόρειος Κορέα είναι το τυπικό υπόλειμμα της διαμάχης μεταξύ δύο παγκόσμιων δικτατοριών: της σοβιετικής (που τόσο λατρεύεται από τους αριστερούς «δημοκράτες» της χώρας μας) και του αμερικανικού καπιταλισμού (που τόσο λατρεύεται από τους δεξιούς «δημοκράτες» της χώρας μας).
Με έκταση λίγο μικρότερη της Ελλάδας έχει υπερδιπλάσιο πληθυσμό από εμάς.
Σχεδόν το ένα τρίτο των βορειοκορεατών είναι στρατιωτικοί υπάλληλοι, ενώ οι μάχιμοι στρατιώτες είναι 1.210.000! Επιπλέον διαθέτει πυρηνικά όπλα και αναπτύσσει βαλλιστικούς πυραύλους.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς διάνοια για να καταλάβει ότι στην χώρα ζει βασιλικά μία νομενκλατούρα αξιωματούχων και πλούσιων, ενώ οι υπόλοιποι κάνουν «το σκατό τους παξιμάδι».
Εξάλλου αυτό φροντίζουν να το διαλαλούν με κάθε τρόπο τα δυτικά «δημοκρατικά» μέσα ενημέρωσης που πουλάνε δυτικό δημοκρατικό σανό στα δυτικά πρόβατα και δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ.
Εκείνο όμως που δεν έχω δει πουθενά είναι το να αναρωτιέται κάποιος: ΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ;
Ποιος τροφοδοτεί το απολυταρχικό αυτό καθεστώς με την υψηλή τεχνολογία που απαιτείται για να κατασκευαστούν, να συντηρηθούν και να αναπτυχθούν πυρηνικά όπλα και πύραυλοι;
Ποιος τροφοδοτεί το απολυταρχικό αυτό καθεστώς με υπολογιστές, πλακέτες ηλεκτρονικών, ουράνιο, μηχανήματα καθαρισμού ουρανίου, μηχανολογικά και άλλα εξαρτήματα για τους πυραύλους, σπάνια μέταλλα και λοιπά καλούδια της πυρηνικής εποχής;
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ: με τι χρήμα οι βορειοκορεάτες αγοράζουν όλα αυτά τα πανάκριβα παιχνίδια;
Μην μου πείτε ότι κάνουν εξαγωγή ρύζι για να πατσίσουν.
Τελικά ποιος στηρίζει αυτήν την δικτατορική μαριονέτα μόνο και μόνο για να φαίνεται ότι ο δυτικός «πολιτισμός» παρέχει ασφάλεια, δημοκρατία και ελευθερία;
Σιγά μην καταφέρετε να βρείτε την απάντηση…