Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

3 Μαρτίου 2010

Οικονομική πολιτική και κοροϊδία



Το χαρτί που βλέπετε (κλικάρετε για να το δείτε καλύτερα) παρελήφθη από το blog με email που απέστειλε ο καθηγητής κ. Γούδης και αποδεικνύει περίτρανα πόσο πολύ δουλεύουν τον "κλασικό τον μαλάκα τον Έλληνα", όπως ορθότατα λέει ο  Γιώργος Γεωργίου. Μειώνουν τις δαπάνες για τον λαό κατά 10% αλλά οι μειώσεις δεν αφορούν τα βασικά εργαλεία της αυτοκρατορίας της διαφθοράς του Γιουνανιστάν.
Το σχόλιο του κ. Γούδη είναι το ακόλουθο και το προσυπογράφουμε:
Με την μόλις κυκλοφορήσασα απόφαση του Υπουργού Οικονομικών (Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2010, αριθ. πρωτ. 2/4431) αναγγέλλεται η περικοπή κατά 10% των πιστώσεων για όλους τους φορείς του δημοσίου, με εξαίρεση (έλα «γυνή» στον τόπο σου!) των πιστώσεων
  • της Βουλής των Ελλήνων,
  • της προεδρικής χορηγίας,
  • των βουλευτικών αποζημιώσεων,
  • των αμοιβών των πάσης φύσεως «πολιτικών» υπαλλήλων (όλων δηλαδή των «κολλητών» του πολιτικού συστήματος),
  • των αμοιβών των στρατιωτικών και αστυνομικών (τους οποίους το σύστημα θωπεύει για προφανείς λόγους), και
  • των συντάξεων των δημοσίων «λειτουργών» (των υψηλόμισθων δηλαδή μεγαλομανδαρίνων του μικροελλαδικού κράτους).
Χωρίς αμφιβολία, η απόφαση αποτελεί συνταγή πρώτης τάξεως για λαϊκή εξέγερση κατά της «κυνοβουλευτικής» αυτής δημοκρατίας, με άγνωστες συνέπειες για την τύχη της χώρας μας.
Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι. Γιατί πως αλλοιώς θα μπορούσε να ερμηνεύσει κανείς μια τέτοια ανάλγητή, προκλητική, και αδιάντροπη πράξη εξαιρέσεων σε βάρος του ελληνικού λαού;
Καθηγητής Χρίστος Γούδης
Πρόεδρος Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης»
ΠΗΓΗ: http://adiavroxoi.blogspot.com/2010/02/blog-post_03.html