Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

19 Σεπτεμβρίου 2013

Ζήτω στην Χρυσή Αυγή

Έκανα εχθές ζάπινγκ την ώρα των ειδήσεων. Όπως ήταν φυσικό όλα τα κανάλια μιλούσαν μόνο για τον φόνο του «καλού παιδιού», του…, του…, του…
Ακούγονταν μεγαλοστομίες του στυλ «δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ», «ήταν αγωνιστής» κλπ.
Επίσης σε όλα τα κανάλια ακούγονταν οι σχετικές δημοσιογραφικές μπαρούφες περί δημοκρατίας, τρομοκρατίας, ναζισμού κλπ.
Δεν θα ασχοληθώ με το τι ακριβώς έγινε και πώς ο πραγματικός ή υποτιθέμενος χρυσαυγίτης σκότωσε τον «αγωνιστή». Έτσι κι αλλιώς υπάρχει παραπληροφόρηση προς κάθε κατεύθυνση και δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε τα πραγματικά γεγονότα. Το λιγότερο όμως μου φάνηκε τραβηγμένο αυτό που ειπώθηκε ότι πήραν τηλέφωνο τον χρυσαυγίτη και αυτός έτρεξε εκεί με μοναδικό σκοπό να σκοτώσει τον «εχθρό». Θα πρέπει να ήταν παντελώς ανεγκέφαλος για να κάνει κάτι τέτοιο τόσο απτοκάλυπτα.
Θα ασχοληθώ όμως με τις κορώνες δημοκρατικής αγανάκτησης που θυμάμαι:

-Ιερή δημοκρατική αγανάκτηση 1:
Κάποια δημοσιογράφος αναφέρει ότι μπήκε στο ίντερνετ έγραψε κάτι σε «βία χρυσής αυγής» και έβγαλε 43 ολόκληρα άρθρα!
Πω, πω! Τι μου λές! Σκέφτηκε η δημοσιογράφος να γράψει «αυτοκτονίες λόγω λιτότητας» να δει πόσα αποτελέσματα θα βγουν; Φυσικά όχι γιατί ΔΕΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ. Σας πληροφορώ ότι τα αποτελέσματα είναι 2.920.000 και αν έψαχνε λίγο ακόμα θα έβλεπε ότι μόνο το 2011 αυτοκτόνησαν 477 Έλληνες. Φέτος δεν ξέρουμε πόσοι θα είναι. Και υπολογίζεται ότι για κάθε έναν αυτόχειρα υπάρχουν άλλοι τριάντα που προσπάθησαν…

-Ιερή δημοκρατική αγανάκτηση 2:
Κατακόκκινος κάποιος βολευτής στην Βουλή, είπε ότι αυτός δεν είναι γερμανόφιλος και ναζιστής και ότι το χωριό του το έκαψαν οι ναζί στον πόλεμο.
Μπράβο στον αγωνισταρά. Μόνο που δεν σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να πιέσει το κόμμα του ώστε να ζητήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία. Επιπλέον, ψηφίζει και ξεπουλάει στους Γερμανούς κάθε προσοδοφόρο επιχείρηση που έχουμε. Και δεν τον ενοχλεί που οι Έλληνες υποφέρουν από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΠΑΡΑΛΟΓΗ «πτώχευση» που επιβλήθηκε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ από την υποτιθέμενη δημοκρατική βουλή επί Πασοκ.

-Ιερή δημοκρατική αγανάκτηση 3:
Στο Κοινοβούλιο συζητιέται να ψηφιστεί νέος νόμος ΕΙΔΙΚΑ για την Χ.Α. Επιπλέον κάποιοι βολευτές ζήτησαν να γίνει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ έρευνα για παλαιότερες εγκληματικές πράξεις της Χ.Α. και να γίνει άρση της ασυλίας των βουλευτών της. Κανένας τους δεν σκέφτηκε τόσα χρόνια να ζητήσει αναδρομική έρευνα για τα οικονομικά σκάνδαλα των δύο μεγάλων κομμάτων. Κανένας δεν σκέφτηκε να γίνει άρση ασυλίας των υπουργών που έφαγαν δισεκατομμύρια και κατέστρεψαν την Ελλαδίτσα μας μετατρέποντάς την ταυτόχρονα σε πολυπολιτισμικό Ελλαντιστάν.

-Ιερή δημοκρατική αγανάκτηση 4:
Η Χ.Α. έχει γεμίσει τον τόπο με συμμορίες χρυσαυγιτών που σπέρνουν τον τρόμο στις γειτονιές.
Πω ρε τι πήγα να πάθω!  Και εγώ έβγαινα βόλτα στην γειτονιά μου ήσυχος! Που να φανταστώ ο δύστυχος ότι πίσω από κάθε γωνία υπάρχει και ένας χρυσαυγίτης που περιμένει να μου σπάσει το κεφάλι, έτσι για να σπάσει πλάκα! 
Και πού να μυριστούν ότι ο πατέρας μου ήταν «συμπαθών»  επί χούντας… Θα με σουβλίσουν σαν τον Αθανάσιο Διάκο!

Εξαιρώντας τέλος τις βλακείες των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ και από τα δύο στρατόπεδα, πήρε είδηση κανένας ΗΛΙΘΙΟΣ οπαδός-ψηφοφόρος-φορολογούμενος την δήλωση του Σόιμπλε ότι θα έχουμε ανάκαμψη γύρω στο 2025;
Είναι προφανές πως όχι.
Και για αυτό -πάλι προφανώς- βολευτές, δημοσιογράφοι και λοιποί θα πρέπει να φωνάζουν
από μέσα τους: Ζήτω στην Χρυσή Αυγή.