Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

31 Ιανουαρίου 2015

Τελευταία ανάρτηση για πολιτική (κλπ)

Νέες δυνάμεις μπήκαν στο πολιτικό/οικονομικό παιχνίδι. Νέοι υπουργοί πρέπει να κονομήσουν τις μίζες τους και τα υπόλοιπα που απέμειναν στο ελλαντιστάν θα πουληθούν είτε στους παλιούς είτε σε καινούριους σωτήρες». Αυτό το στηρίζω στα εξής στοιχεία:
1) Δεν ξαναβγήκαν οι πρώην άσπονδοι εχθροί και νυν «σωτήρες» μας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και όμως (ΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ) δεν ήρθε η καταστροφή που διαφήμιζαν.
2) Ο Τσίπρας (ΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ) πάει στους Ευρωπαίους με «διαπραγματευτική λογική». Αυτό σε απλή πολιτική γλώσσα σημαίνει: «παιδιά αφήστε με να κάνω λίγο το παλληκάρι. Τόσοι ηλίθιοι με ψήφισαν…».
3) Παρατώντας τους προεκλογικούς λεονταρισμούς στήριξης στην «ΝΔ/Πασοκ ΑΕ». οι Ευρωπαίοι δηλώνουν ότι «δεν είναι προς το συμφέρον κανενός να βγει η Ελλάδα από το ευρώ». ΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ αφού η δήθεν τρομερή ΕΕ έχει πήλινα πόδια και πολλές τράπεζές της στηρίζονται στην εξαθλίωση του Ελλαντιστάν για να δείχνουν κέρδη.
Όμως τί δεν φαίνεται θεωρητικά ως ΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ;
Παρά το γεγονός ότι ο Τσίπρας παριστάνει τον υπέρμαχο του Πούτιν ΚΑΝΕΝΑΣ ευρωπαίος δεν διαμαρτύρεται, ενώ οι αμερικάνοι τον στηρίζουν απροκάλυπτα!
Συμπέρασμα: Είναι προφανές ότι ο Τσίπρας είναι ο Δούρειος Ίππος των ΗΠΑ στην ΕΕ και κάποια τσιράκια των Αμερικανών στην ΕΕ δουλεύουν σκληρά. Εξάλλου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήρε τις ευλογίες του Ομπάμα κάνοντας την επίσκεψη-προσκύνημα στην πρωτεύουσα των «παγκόσμιων ελευθεριών και της δημοκρατίας».
Τελικά με βάση το ρητό «όποιος δεν γνωρίζει την ιστορία είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει» θα σταματήσω τις αναρτήσεις για την πολιτική (όχι ότι έχασε κι η Βενετιά βελόνι βέβαια…).
Το τελευταίο γενικό μου συμπέρασμα είναι το εξής:
Μετά την μεταπολίτευση και την για χρόνια άδικη εθνική και οικονομική καταπίεση τα πράγματα είχαν φτάσει σε επικίνδυνο επίπεδο και μπορούσε να υπάρξει κάποια κοινωνική αναστάτωση. Έτσι, το 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου ήρθε για «να φέρει την αλλαγή». Ποια ήταν η αλλαγή; Η παρακάτω:
-Διαλύθηκε το εκπαιδευτικό σύστημα.
-Οι «βάσεις του θανάτου» μετονομάσθηκαν σε νατοϊκές και το αντιαμερικανικό ρεύμα στην Ελλάδα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ αστραπιαία.
-Άρχισε η ροή απίστευτων χρηματικών ποσών στην Ελλάδα.
-Η διαφθορά έφτασε σε απίστευτα ύψη. Κάποτε ο Ανδρέας είπε για τον Κουτσόγιωργα: είπαμε να κλέψει αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!
Η όποια βιομηχανική δομή υπήρχε διαλύθηκε με τις απεργίες, τον συνδικαλισμό και τις τεράστιες αυξήσεις των μισθών.
Το αποτέλεσμα ήταν αυτο που ζείτε σήμερα.
Τώρα όμως μετά και πάλι από τόσα χρόνια άδικη εθνική και οικονομική καταπίεση τα πράγματα είχαν φτάσει σε επικίνδυνο επίπεδο και μπορούσε να υπάρξει κάποια κοινωνική αναστάτωση. Οι διεθνείς σωτήρες μας (που τόσο αθώα και άδολα μας αγαπούν και μας στηρίζουν) κινδύνευαν να χάσουν κέρδη. Έτσι ήρθε νέος σωτήρας.
Ο Τσίπρας, μιμούμενος στις εκφράσεις, στις κινήσεις ακόμα και στον τόνο της φωνής τον Ανδρέα Παπανδρέου ήρθε να φέρει την «πραγματική αλλαγή».
Σε λίγο θα αρχίσουν να ξαναρέουν τεράστια ποσά στο ελλαντιστάν, η διαφθορά θα φτάσει σε αμερικανικά και ευρωπαϊκά πρότυπα και επίπεδα και μια ωραία πρωία θα μάθετε εμβρόντητοι ότι η οικονομία μας δεν πάει καλά και πρέπει να έρθει το ΔΝΤ να μας ξανασώσει.
Οπότε «τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;»
Για ποιον λόγο να ασχολούμαι ως μελλοθάνατος με τον τρόπο που θα μου πάρουν το κεφάλι;
Είναι προτιμότερο να κάνω αναρτήσεις για πιο σημαντικά και σπουδαία πράγματα.
Καληνύχτα σας κύριοι και κυρίες αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα πάρετε είδηση τίποτε από αυτήν την επαναλαμβανόμενη διαδικασία. Και προσοχή στα γκάτζετ σας και στις προσφορές των σουπερ μάρκετ. Αυτό είναι όλο ότι σας έχει μείνει.
Και δυστυχώς όπως λέει το τραγούδι:

Η χώρα μου που λες, η Ελλάδα
Κοιμάται όρθια και βόσκει σαν αγελάδα
Και ενώ για μένα κάποτε ήτανε μάνα
Της Ευρώπης έχει γίνει η μεγαλύτερη πουτάνα…
Λέτε να διαψευστώ; ΜΑΚΑΡΙ αλλά χλωμό το βλέπω…