Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

19 Μαΐου 2010

ΞΥΠΝΑΤΕ κορόϊδα ψηφοφόροι

Στην καλύτερη και την ακριβότερη σουίτα του ιδιωτικού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ ήρθε στον κόσμο ο γιός του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του Περιστέρας, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το Tlife.gr. Ο κ. Τσίπρας, επέλεξε για την γέννηση του πρώτου του παιδιού την σουίτα Νο 805 και το γειτονικό δωμάτιο 806 του 8ου ορόφου του ΙΑΣΩ.

Το κόστος είναι όπως ορίζεται από τον τιμοκατάλογο του μαιευτηρίου περίπου 14.000 ευρώ!

Σε αυτά συνήθως δεν συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή του γιατρού.
Είναι προφανώς διακίωμα του κάθε πολίτη, εφόσον έχει τα χρήματα να επιλέγει το που θα τα ξοδέψει. Ειδικά όταν πρόκειται για στιγμές σαν την γέννηση του παιδιού του. Αρα, κανείς δεν μπορεί να κατακρίνει γι' αυτό τον κ. Τσίπρα.
Όμως το ποσό που δαπανήθηκε ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις ετήσιες αποδοχές ενός απλού εργαζομένου σαν αυτούς που δίπλα τους θα διαδηλώσει στην απεργία της Πέμπτης ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας συνθήματα κατά της λιτότητας...