Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

9 Φεβρουαρίου 2017

Γερμανίδα βουλευτής ξεσκεπάζει την οικονομική απάτη του Σόιμπλε

Ανακάλυψα αυτό το βίντεο στην «αποθήκη» μου. Προφανώς κάποια στιγμή διέγραψα από λάθος το κείμενο που βάζω πάντα σας συνοδεία για να ξέρω την πηγή. Έτσι δεν ξέρω σε ποιόν ανήκουν τα εύσημα.. Το αναρτώ και εγώ γιατί είναι πολύ καλό.
Η γερμανίδα είναι μία φωτεινή όαση λογικής στο διεφθαρμένο οικονομικό καθεστώς της Ευρώπης. Φυσικά είναι μειοψηφία και δεν θα καταφέρει τίποτε. Τουλάχιστον είναι μία παρηγοριά για εμάς ότι και στην Ευρώπη έχουν απομείνει μερικοί άνθρωποι.
Πάντως αν συνεχίσετε να πιστεύετε στους τυχάρπαστους και πληρωμένους «σωτήρες» του κάθε κόμματος, και συνεχίσετε να ψηφίζετε σαν τα πρόβατα το «κόμμα σας», το κρίμα για την καταστροφή της Ελλάδας και για την μετατροπή των παιδιών σας σε νεόπτωχους σκλάβους στον λαιμό σας.

Δήλωση ενός Έλληνα

Δείτε ένα πολύ ωραίο βίντεο, το οποίο δείχνει αυτό που οι περισσότεροι Έλληνες νοιώθουν για τους «φίλους και συμμάχους μας. Βέβαια όπως λέει και η παροιμία: «άμα έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς».
Παρά τα πολλά και σοβαρά ελαττώματά μας σαν λαός, όσα παρουσιάζονται στο βίντεο είναι απολύτως σωστά. Κρίμα όμως που οι «πολιτισμένοι» και «τίμιοι» Δυτικοί δεν έχουν συμφέρον να δουν το θέμα από αυτήν την σκοπιά. Μπορώ να θέσω ένα μικρό παράδειγμα:
Εδώ εμείς πετάμε τα σκουπίδια όπου βρούμε. Αυτό δεν μπορώ να πω ότι είναι καλό, αν και μπορώ να το δικαιολογήσω με κάποιους τρόπους. Σίγουρα το να πετάς παντού σκουπίδια δείχνει αυτό που δείχνει και είναι μία ακραία συμπεριφορά η οποία θα έπρεπε να σταματήσει.
Αλλά επίσης ακραία συμπεριφορά είναι να φοβάσαι να ρίξεις ένα χαρτάκι από το αυτοκίνητο, γιατί ο οδηγός που έρχεται από πίσω, θα ειδοποιήσει την τροχαία που θα σε περιμένει στην επόμενη διασταύρωση.
Παραδείγματος χάριν ο Καναδάς μπορεί να είναι καθαρός  αλλά αυτό δεν οφείλεται στον πολιτισμό των ανθρώπων, αλλά στον ΦΟΒΟ της τιμωρίας. Αυτό μου το «φανέρωσε» συγγενής που μένει εκεί πάνω από σαράντα χρόνια.
Ο συγγενής ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ όταν είδε την γυναίκα μου να πετάει έξω από το παράθυρο την απόδειξη των διοδίων. Περίμενε ανά πάσα στιγμή να μας περικυκλώσουν περιπολικά με σειρήνες και φώτα.
Έτσι δεν ξέρω τελικά ποιος είναι πιο πολιτισμένος: εκείνος που φοβάται να ρίξει το χαρτάκι επειδή θα τον συλλάβουν αμέσως ή εκείνος που για ολόκληρες γενιές δεν τον έμαθαν ότι δεν πρέπει να το ρίξει.
Tο βίντεο είναι κλόπη-ράιτ από τον Enicolo

Πόσα θα πληρώσουμε τώρα;

Ο ΓΑΠ αποτελείωσε την καταστροφή που άρχισε ο πατέρας του. Πληρώσαμε στην Λέχμαν Μπράδερς ένα δις ευρώ για να αποφανθεί ότι πρέπει να μπούμε σε μνημόνιο.
Τώρα η αριστερή (χα, χα, χα) κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αναθέτει στην άκρως καπιταλιστική εταιρεία των Ρότσιλντ να αναλάβει να μας βγάλει στο κλαρί, εεεμμμ συγγνώμη στις αγορές ήθελα να πω…
Άραγε πόσα δις θα μας στοιχίσει αυτή η ανάθεση; Και πότε θα βγούμε από την κρίση; Αν και μάλλον θα μας ξεπουλήσουν κομμάτι-κομμάτι…
Εκτός και γίνει κάποιο θαύμα το Ελλαδιστάν φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του.
Υπάρχει και άλλο ένα ερώτημα:
Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο ΓΑΠ και οι συν αυτώ πήραν ρεγάλο κάπου 2,5 δις για να μας πουλήσουν στους δανειστές. Άραγε πόσο να είναι το ρεγάλο για τον ΣΥΡΙΖΑ που μας πούλησε στους Ρότσιλντ, οι οποίοι παρεμπιπτόντως έχουν μετοχές της Εθνικής Τράπεζας από τότε που δημιουργήθηκε;