Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

13 Ιανουαρίου 2011

5.200 υπάλληλοι του αμερικάνικου Πενταγώνου κατηγορούνται για αγορά παιδικής πορνογραφίας

Οι Αμερικανοί, οι προστάτες μας, οι σωτήρες του ελεύθερου κόσμου, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της δημοκρατίας…
Αυτοί οι θρήσκοι άνθρωποι που όταν ξεκινούν έναν πόλεμο προσεύχονται θερμά στον θεό για την ειρήνη…

Έχουν αυτήν την δημοκρατική κρατική υπηρεσία που λέγεται Πεντάγωνο, και το 20% των υπαλλήλων της είναι παιδεραστές και μάλιστα με έξοδα του κράτους!

Πέντε χιλιάδες διακόσιοι (!!!) υπάλληλοι του αμερικάνικου Πενταγώνου, κατηγορούνται επίσημα για αγορά παιδικής πορνογραφίας και κατέβασμα του υλικού με χρήση υπηρεσιακών υπολογιστών, συνδέσεων και e-mail διευθύνσεων.
Το αμερικάνικο Πεντάγωνο απασχολεί είκοσι τρεις χιλιάδες στρατιωτικούς και πολιτικούς υπαλλήλους και περίπου τρεις χιλιάδες υπαλλήλους άλλων ειδικοτήτων.

Τα καλά αυτά παιδιά χρησιμοποιούσαν το σύστημα των υπολογιστών του Πενταγώνου και τις ταυτότητές τους στην πολυπολιτισμική αυτή απασχόληση.
Θα ήταν ενδιαφέρον βέβαια να δούμε ανάλογες ΕΔΕ και στις θεάρεστες ΣΙΑ, NSA, κλπ, κλπ, κλπ που δουλεύουν νυχθημερόν (όποτε δεν προσεύχονται) για να μας σώσουν από τους τρομοκράτες.
Αν και το ποσοστό θα είναι περίπου το ίδιο…
Αλλά για ποιόν λόγο βγήκε άραγε στην φόρα αυτή η έρευνα; Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Πάντοτε τέτοιου είδους ξεκαθαρίσματα γίνονται κάτω από το κάλυμμα της ηθικής.
Αν σας ενδιαφέρει ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να το κατεβάσετε με μορφή PDF:
Πεντάγωνο Παιδική πορνογραφία
Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον πρόκειται για δάκτυλο τρομοκρατών, εχθρών του ελεύθερου κόσμου…