Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

14 Σεπτεμβρίου 2013

Πολιτικός χαμαιλέων

Τυπικό δείγμα ενός τυπικού πολιτικού είναι ο Τσίπρας.
Πρώτα πρώτα έχει χρήμα. Ο πατέρας του είναι εργολάβος δημοσίων έργων. Όπως κυκλοφόρησε πρόσφατα ήταν συγγενής του Πατακού, έβγαλε χρήμα με τις ευλογίες του Πατακού, έκανε κομπίνες που ούτε ο Πατακός ήθελε να καλύψει, έφυγε στο εξωτερικό για να μην δικαστεί και ΦΥΣΙΚΑ επέστρεψε μετά ως αντιστασιακός.
Έτσι ο Τσίπρας γεννήθηκε πάνω σε ένα στρώμα από λεφτά που πλήρωσαν οι πατεράδες μας ή μάλλον που τους έκλεψαν.
Μεγάλωσε με άφθονο χρήμα πήγε στο σχολείο και έγινε «επαναστάτης».
Ασχολήθηκε με την «επανάσταση» από μαθητής και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν δούλεψε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ στην ζωή του. Διαφορετικά θα το έγραφε φαρδιά πλατιά στο βιογραφικό του.
Δεν ξέρει κορόιδα ψηφοφόροι τι σημαίνει να είσαι άνεργος.
Δεν ξέρει κορόιδα ψηφοφόροι τι σημαίνει να θες να αγοράσεις κάτι και να μην έχεις λεφτά.
Δεν ξέρει κορόιδα ψηφοφόροι τι σημαίνει να πηγαίνεις στην ουρά για να πας στον γιατρό του ΙΚΑ.
Το μόνο που ξέρει κορόιδα ψηφοφόροι είναι ότι πρέπει να νομιμοποιήσει τους λαθρομετανάστες και να ανοίξει τα σύνορα στα εκατομμύρια των απελπισμένων πεινασμένων και εξαθλιωμένων μουσουλμάνων που προσπαθούν να επιβιώσουν. Και έτσι να σας εξαφανίσει κορόιδα ψηφοφόροι.
Όσο για τον στρατό κορόιδα ψηφοφόροι υπηρέτησε σε γραφεία στο Πεντάγωνο, κορόιδα ψηφοφόροι, όπου πάω στοίχημα ούτε που θα πατούσε τα πόδια του. 
Φυσικά το έπαιζε επαναστάτης και δεν παντρεύτηκε ποτέ (έκανε συμφωνητικό) και επίσης φυσικά δεν πήγαινε σε λειτουργίες ούτε φιλούσε το χέρι του παπά στον αγιασμό, όπως κάνουν ΤΥΠΙΚΑ όλοι.
Και τώρα δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Το Σύστημα τον ετοιμάζει για πρωθυπουργό, αλλά τα κουκιά των αριστερών ψηφοφόρων δεν αρκούν. Πρέπει να γίνει αρεστός στα ανόητα πλήθη των ψηφοφόρων μέσης και μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι συνήθως πάνε στην εκκλησία και παραδοσιακά ψηφίζουν Κέντρο ή Δεξιά.
Έτσι ξαφνικά εμφανίζεται να δέχεται την ευλογία του παπά στον αγιασμό, αφού σκύβει και του φιλάει το χέρι. Προφανώς πριν θα έκανε και τον σταυρό του!
Επίσης εχθές στην συγκέντρωση που έκανε στην Θεσσαλονίκη η φωνή του έμοιαζε απίστευτα με του Ανδρέα Παπανδρέου. Υπήρχε και μία τεράστια πράσινη πινακίδα, δίπλα στην γνωστή κόκκινη του κόμματος.
Ο τρόπος ομιλίας ήταν τέτοιος ώστε νόμιζα ότι έβλεπα στην τηλεόραση κάποια από τις παλιές προεκλογικές συγκεντρώσεις του Παπανδρέου.
Έτσι κάτι ο αγιασμός, κάτι η μίμηση του «επαναστατικού» ύφους του Ανδρέα, κάτι οι πράσινες ταμπέλες, όλο και θα πάρει περισσότερους ψήφους.
Και αν δεν του βγουν και πάλι τα κουκιά πάω στοίχημα ότι θα παντρευτεί στην Αρχιεπισκοπή και θα κοινωνήσει κιόλας.
Κορόιδα ψηφοφόροι