Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

28 Μαρτίου 2010

Δάνεια και Νέα Τάξη (μια παλιά ιστορία)

Έχω βαρεθεί να ακούω ηλίθιους «πολιτικούς» να κάνουν «εμπνευσμένες» αναλύσεις για τα οικονομικά.
Έχω βαρεθεί να ακούω ηλίθιους «δημοσιογράφους»  να κάνουν «εμπνευσμένες» αναλύσεις για τα οικονομικά.
Έχω βαρεθεί να ακούω ηλίθιους «επώνυμους» να κάνουν «εμπνευσμένες» αναλύσεις για τα οικονομικά.
Έχω βαρεθεί να ακούω ηλίθιους «ειδικούς αναλυτές» να κάνουν «εμπνευσμένες» αναλύσεις για τα οικονομικά.
Έχω βαρεθεί να ακούω ηλίθιους «τραπεζίτες» να κάνουν «εμπνευσμένες» αναλύσεις για τα οικονομικά.
Έχω βαρεθεί να ακούω ηλίθιους ΓΕΝΙΚΑ να κάνουν «εμπνευσμένες» αναλύσεις για τα οικονομικά.
ΠΟΤΕ δεν ακούω να διαδίδεται μια γνώμη ή μια πληροφορία της προκοπής από όλο το ηλίθιο σύστημα, χτισμένο από ηλίθιους ανθρώπους, συντηρούμενο από ηλίθιους καταναλωτές, στηριγμένο από ηλίθιους ψηφοφόρους, προς όφελος μιας μειονότητας ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ που έχουν μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ αφού κάθομαι και ασχολούμαι ακόμα με πράγματα που θα έπρεπε να είναι αδιαμφισβήτητα και εκτός συζήτησης.
Για αυτό κάνω μια τελευταία προσπάθεια, πριν δώσω στον εαυτό μου το βραβείο του ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ των ΗΛΙΘΙΩΝ-ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ-ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ανθρώπων της δύσμοιρης υδρογείου.

Ακούστε τι λέει από τα βάθη του χρόνου κάποιος που (προς μεγάλη του ηλιθιότητα) θεωρούσε την Παιδεία σαν κάτι σημαντικό:

«Το δάνειον δεν πρέπει να το στοχάζεσθε πολλά μεγάλην ευεργεσίαν. Και εις αυτόν τον διάβολον ήθελαν μετά χαράς δανείσειν αργύρια, αν ο διάβολος είχε να τους ασφαλίσει με ενέχυρα».  
Α. Κοραής

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ
ή
θέλετε και άλλες ΗΛΙΘΙΕΣ επεξηγήσεις;

Υ.Γ. Ποιος τον χέζει βέβαια αυτόν τον βλάκα. Ποιος γνωρίζει την ύπαρξή του άλλωστε; ΕΙΠΑΜΕ: σημασία έχει το βρακί της Τζούλιας.