Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

14 Φεβρουαρίου 2019

Υπογραφές για τα Μακεδονικά προϊόντα

https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-find-out-and-support-macedonian-products-made-in-greece-we-end-the-confusion?recruiter=934884676&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition
Η εκστρατεία "Macedonian products made in Greece" ξεκίνησε με σκοπό να τερματίσει μια συνεχή σύγχυση μεταξύ των καταναλωτών για τα μακεδονικά προϊόντα.Tα μακεδονικά προϊόντα πήραν το όνομά τους από τη Μακεδονία, την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Δεν υπάρχει χώρα που ονομάζεται Μακεδονία. Όταν βλέπετε ένα μακεδονικό προϊόν, πρέπει να κοιτάτε πάντα εάν είναι προϊόν της Ελλάδας ("παράγεται στην Ελλάδα").
Τερματίζουμε αυτή τη σύγχυση και ξεκαθαρίζουμε ότι:
-Προϊόντα που προέρχονται από τη Μακεδονία, περιοχή της Ελλάδας, έχουν πάντα ως χώρα προέλευσης την Ελλάδα ("κατασκευασμένα στην Ελλάδα" ή "προϊόν της Ελλάδας" ή "ελληνικό προϊόν"). Μόνο αν η Ελλάδα αναγράφεται ως χώρα προέλευσης το προϊόν είναι μακεδονικό ελληνικό προϊόν, που παράγεται με βεβαιότητα βάσει των ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
Οι παραδόσεις και τα προϊόντα της Μακεδονίας έχουν περάσει από γενιές με την αγάπη και το πάθος των Ελλήνων.
Αγοράζοντας προϊόντα από άλλη χώρα που χρησιμοποιεί την ελληνική ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας προκειμένου να διαφημίσει προϊόντα που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα και τα προϊόντα της, αφήνετε αυτήν την πρακτική και τη συμπεριφορά να εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες.
Υποστηρίζοντας την Ελλάδα και τα μακεδονικά προϊόντα της, στηρίζετε την ελληνική οικονομία και τις ελληνικές παραδόσεις.
Προσέχουμε τη χώρα προέλευσης και τερματίζουμε τη σύγχυση.
Ψηφίστε για να υποστηρίξετε τα προϊόντα της Μακεδονίας που παράγονται στην Ελλάδα, ώστε να διακρίνονται εύκολα από όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν παραπλανητικά όλα τα παράγωγα της λέξης "Μακεδονία" και δεν προέρχονται από την Ελλάδα.
Γνωρίζουμε πριν αγοράσουμε.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Κόλπο για το σκάψιμο

Όταν σκάβετε στον κήπο σας ίσως να μην έχετε πολύ χώρο και το σκάψιμο να γίνεται δύσκολα. Υπάρχει ένα απλό κόλπο για να σκάβετε στις άκρες ώστε να διαμορφώνετε καλύτερα το σχήμα του λάκκου. Το βίντεο δεν είναι πολύ καθαρό, αλλά η μηχανή μου έχει περιορισμένες δυνατότητες.