Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

8 Απριλίου 2010

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΑΠΗ»

Τεχνικός: Παρακαλώ, πως μπορώ να βοηθήσω;
Πελάτης: Χμ... μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που λέγεται «Αγάπη». Μπορείτε να με καθοδηγήσετε πώς να το κάνω;

Τεχνικός: Φυσικά μπορώ. Είστε έτοιμος να ξεκινήσουμε;
Πελάτης: Είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, αλλά ας προσπαθήσουμε. Τι πρέπει να κάνω;

Τεχνικός: Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε και να ανοίξετε το παράθυρο «Η Καρδιά μου». Μπορείτε να την εντοπίσετε;
Πελάτης: Ναι, αλλά υπάρχουν άλλα τόσα προγράμματα που τρέχουν αυτήν την στιγμή. Υπάρχει πρόβλημα να εγκαταστήσω το «Αγάπη» ενώ τρέχουν τα άλλα;

Τεχνικός: Ποια προγράμματα τρέχουν τώρα;
Πελάτης: Μισό λεπτό να δω... υπάρχει ένα που λέγεται «Παλιά Τραύματα», «Χαμηλή Αυτοεκτίμηση», «Μνησικακία» και ένα άλλο το «Εκδίκηση».

Τεχνικός: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόλις εγκαταστήσετε το πρόγραμμα «Αγάπη», θα διαγράψει βαθμιαία αυτά τα προγράμματα από το λειτουργικό σύστημα. Μπορεί να παραμείνουν στην μνήμη αλλά δεν θα εμποδίζουν την λειτουργία άλλων προγραμμάτων. Το πρόγραμμα «Αγάπη» θα αντικαταστήσει το «Χαμηλή αυτοεκτίμηση» με το νέο πρόγραμμα που λέγεται «Υψηλή αυτοεκτίμηση». Όμως, θα πρέπει να διαγράψετε οριστικά τα υπόλοιπα δύο προγράμματα: «Μνησικακία» και «Εκδίκηση». Αυτά τα δύο εμποδίζουν την εγκατάσταση του προγράμματος «Αγάπη».
Πελάτης: Πως γίνεται να τα διαγράψω; Μπορείτε να μου πείτε;

Τεχνικός: Με χαρά. Πηγαίνετε με το ποντίκι στην οθόνη σας κάτω αριστερά, εκεί που λέει Εκκίνηση και επιλέξτε το πρόγραμμα «Συγχώρεση» και κάνετε ένα κλικ.
 Επαναλάβετε την διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να διαγράψετε τελείως τα δύο προγράμματα.
Πελάτης: Α, ωραία! Έγινε κιόλας. Ώχ... όμως το πρόγραμμα «Αγάπη» ξεκίνησε μόνο του την εγκατάσταση. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Τεχνικός: Ναι, αλλά να θυμάστε ότι έχετε μόνο τη πρώτη έκδοση του βασικού προγράμματος. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με άλλες «Καρδιές» για να κάνετε αναβάθμιση.
Πελάτης: Ωχ! Μου εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους που λέει: «Το πρόγραμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με εξωτερικές παρεμβάσεις»... τι είναι αυτό;

Τεχνικός: Μην ανησυχείτε. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα «Αγάπη» έχει φτιαχτεί για να τρέχει με εσωτερικές «Καρδιές» αλλά δεν έχει ακόμα τρέξει στην δική σας «Καρδιά». Σε μη-τεχνική γλώσσα, σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας πριν είστε έτοιμος να αγαπήσετε τους άλλους.
Πελάτης: Δηλαδή; Τι κάνω τώρα;

Τεχνικός: Κατεβάστε το πρόγραμμα «Αποδοχή εαυτού» και κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία: «Συγχώρεση εαυτού», «Συνειδητοποίηση της αξίας μου» και «Αναγνώριση των ορίων μου».
Πελάτης: Εντάξει, το έκανα.

Τεχνικός: Ωραία. Τώρα αντιγράψτε αυτά τα αρχεία στον βασικό σας φάκελο «Η Καρδιά μου». Το σύστημα θα διαγράψει οποιοδήποτε ασύμβατο αρχείο και θα επιδιορθώσει τα όλα τα λανθασμένα αρχεία. Επίσης, χρειάζεται να διαγράψετε τα «Αρνητική Κριτική», «Φλυαρία». Μετά πηγαίνετε στον Κάδο ανακύκλωσης και διαγράψτε τα οριστικά και από εκεί.

Πελάτης: Έγινε. Ωπ!! O φάκελος «Η Καρδιά μου» αρχίζει να γεμίζει με νέα αρχεία. Τα «Γαλήνη» και «Πληρότητα» αντιγράφουν μόνα τους αρχεία στον φάκελο «Η Καρδιά μου». Είναι φυσιολογικό αυτό;

Τεχνικός: Ναι. Αυτό δείχνει ότι το πρόγραμμα «Αγάπη» έχει εγκατασταθεί και ήδη τρέχει. Κάτι τελευταίο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο.
Το πρόγραμμα «Αγάπη» είναι free, δεν χρειάζεστε κωδικό ενεργοποίησης, για αυτό δώστε το σε όσους μπορείτε. Μπορεί να σας ανταποδώσουν μερικά καλά αρχεία για αναβάθμιση…