Τα πράγματα δεν είναι ΠΟΤΕ έτσι όπως φαίνονται.
Κάποτε ένας αστρονόμος είπε: «Ερεύνησα από την μια άκρη στην άλλη το σύμπαν με το τηλεσκόπιό μου. Πουθενά δεν βρήκα τον Θεό». Και κάποιος βιολιστής του απάντησε: «Και εγώ πήρα το βιολί μου και εξέτασα κάθε κομμάτι του και κάθε χορδή του. Πουθενά δεν βρήκα μουσική». Μη διαβάσετε τις επόμενες σελίδες με τον τρόπο που θα τις διάβαζε ο αστρονόμος.

29 Ιουλίου 2018

Σας αρέσουν οι τηγανιτές κατσαρίδες;

Σίγουρα σας αρέσουν αφού σίγουρα προτιμάτε τα πλαστικά τρόφιμα που τις περιέχουν. Αν δεν τα προτιμούσατε και δεν τα αγοράζατε μανιωδώς δεν θα υπήρχαν στα σουπερμάρκετ που σας πουλάνε όλα αυτά τα ΔΗΘΕΝ υγιεινά εισαγόμενα τρόφιμα.
Και σας τα πουλάνε μόνο και μόνο γιατί:
- προτιμάτε να μην σπαταλάτε χρόνο για να φτιάχνετε τα δικά σας φαγητά
- σας ενδιαφέρει μόνο η τιμή
- είναι τυλιγμένα σε ωραίες συσκευασίες
- οι διαφημίσεις τους ισχυρίζονται ότι είναι υγιεινά.
Για να μην πολυλογούμε κατεβάστε το άρθρο «Τι τρώμε; Κατσαρίδες, πριονίδι ξύλου, υγρό από πρωκτικό αδένα». Πρόκειται για καταγγελία που έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ στο neakriti.gr.
Από εκεί και μετά εσείς μην σκάτε ιδιαίτερα. Συνεχίστε να ταΐζετε τα παιδιά σας με τα πλαστικά τρόφιμα των πολυεθνικών επειδή είναι ευκολότερο και επειδή εξοικονομείτε χρήματα για να αγοράζετε τις ηλεκτρονικές και άλλες μπούρδες που σας πλασάρουν τα ΜΜΕ.
Έτσι κι αλλιώς όλοι μας μια μέρα θα πεθάνουμε. Τι σήμερα τι αύριο…
ΥΓ: Φυσικά όπως
-είμαστε ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ στις νεοταξικές πόλεις
-δουλεύουμε ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ στις νεοταξικές εταιρίες το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας
-οι περισσότεροι έχουν αποκοπεί από την φύση, το χωριό και τα χωράφια
η αγορά τροφίμων από τα νεοταξικά σουπερμάρκετ είναι μονόδρομος. Αλλά τουλάχιστον ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΑ πρόβατα-καταναλωτές και ψάξτε λίγο τι είναι αυτά που τρώτε. Πάντα θα υπάρχουν κάποιες περισσότερο υγιεινές επιλογές αν όχι για εσάς τουλάχιστον για τα παιδιά σας τα οποία ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ότι αγαπάτε ενώ οι πράξεις σας δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.